Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Unavia face diferenta pe piata imobiliara! Case la cheie intr-o oferta WOW!

Dezvoltatorul imobiliar Unavia.ro le ofera persoanelor interesate case la cheie care se afla in stadiul final de constructie, nu doar la nivelul de proiect. Achizitionarea unei case la cheie in acest ansamblu rezidential Ilfov presupune o investitie sigura intr-o constructie cu amenajari interioare si exterioare, finisaje bine puse la punct si include tot ceea ce inseamna realizarea unei case pana la ultima priza. In plus, o casa complet finisata la interior si la exterior nu inseamna eforturi si investitii suplimentare din partea clientilor, altele decat aducerea mobilei si mutarea propriu-zisa.

Pretul pentru case de vanzare in comuna Berceni este fundamentat pe corectitudine

Persoanele decise sa cumpere si sa se mute in case langa Bucuresti sunt, in primul rand, interesate sa obtina o oferta de pret cat mai mica. Pretul caselor Unavia respecta aceasta conditie. Case asemanatoare cu 3 sau cu 5 camere pot costa dublu in Corbeanca, Popesti Leordeni si multe alte zone limitrofe capitalei, in care s-au ridicat ansambluri rezidentiale.

Concret, pretul unei case este acelasi cu al unui apartament de 60 de metri patrati in Popesti Leordeni, insa spatiul si calitatea materialelor de constructie folosite sunt incomparabile, iar prezenta gradinii in care oamenii pot cultiva legume BIO si flori frumoase este un atu.

Pozitia ansamblului rezidential avantajeaza locatarii

Unul dintre cele mai mari avantaje ale unei case de vanzare in comuna Berceni consta in pozitionarea acesteia fata de Bucuresti, de mijloacele de transport, de soseaua de centura, de statiile de metrou IMGB si Dimitrie Leonida, precum si existenta locurilor de parcare special amenajate pentru autoturisme si biciclisti.

La parcarea metroului IMGB locatarii pot ajunge cu masina in 7 minute sau cu unul dintre cele trei maxi-taxi care circula la o frecventa de 10 minute, respectiv maxi 418, 419 si transportul Primariei Berceni aflate la 200 de metri de ansamblul Unavia.

Localizarea casei este importanta in ceea ce priveste apropierea de Stadionul de fotbal Berceni si de Clubul de echitatie Top Class Berceni, in care copiii se pot distra, antrena si pot face sport de cea mai buna calitate in aer liber. In apropiere de Unavia se afla si doua scoli si doua gradinite de stat, o scoala primara si o gradinita particulara, iar pe viitor se preconizeaza investitii intr-un liceu si chiar o facultate.

Ansamblul este localizat in Berceni, la 200 de metri distanta de supermarket, de farmacia din comuna, de plafar, dar si de Primarie. In apropiere de casa, la 30 de minute de mers cu masina, proprietarii pot ajunge la mari centre comerciale precum Obi, Cora, Mega Image, Sun Plaza Mall, Mall Vitan, Selgros, Grand Arena Mall, Mobexpert, Lidl.

Practic, casele din ansamblul rezidential Unavia sunt foarte aproape de oras si beneficiaza de facilitati de lux, inclusiv de un parc pentru copii, de o plaja privata la lac si de alte facilitati. Pretul caselor este mult mai ieftin decat cele in zone fara plaja, precum casele din Mogosoaia care ajung la 400000 de euro.

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.