Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Economie

Stefanos Theocharopoulos, director general executiv la Romtelecom

Stefanos Theocharopoulos, director general Cosmote România, a fost numit, începând de vineri, în funcţia de director general al Romtelecom, în locul lui Yorgos Ioannidis, care a condus Romtelecom în ultimii patru ani.
Stefanos Theocharopoulos, director general executiv la Romtelecom |
Duminică, Iulie 3, 2011 - 00:00

Programul de tranzacţionare al BVB va fi modificat

Programul şedinţei de tranzacţionare al Bursei de Valori Bucureşti va fi modificat începând cu data de 11 iulie, informează bursa.
Programul de tranzacţionare al BVB va fi modificat |
Duminică, Iulie 3, 2011 - 00:00

Casa de Licitaţii Artmark împrumută un milion de euro de la Millennium Bank

Casa de Licitaţii Artmark are o nouă formulă de acţionariat, începând cu luna iunie 2011, avocatului fondator Alexandru Bâldea revenindu-i 80% din acţiunile companiei iar Manuelei Plăpcianu, ex-CEO Bancpost, 20%.
Casa de Licitaţii Artmark împrumută un milion de euro de la Millennium Bank |
Duminică, Iulie 3, 2011 - 00:00

Statul a platit in avans peste 10 mil. € pentru lucrari neexecutate

Potrivit Curtii de Conturi, cele mai mari sume se regasesc in constructii nerealizate si prestatii medicale sau sociale fictive .
Statul a platit in avans peste 10 mil. € pentru lucrari neexecutate |
Miercuri, Iunie 1, 2011 - 10:40

Ordonanţa pentru aprobarea proiectului de lege privind fondurile de investiţii ar putea fi aprobată până la 1 iulie

Ordonanţa pentru aprobarea proiectului de lege care prevede modificări importante în funcţionarea fondurilor de investiţii ar putea fi adoptată până la 1 iulie anul acesta, când expiră perioada de implemnetare a Directivei UCITS IV, a declarat în urmă cu câteva minute Dragoş Neacşu, CEO la Erste Asset Management, la Gala ;amp;amp;#34;Piaţa fondurilor de investiţii;amp;amp;#34;.
Ordonanţa pentru aprobarea proiectului de lege privind fondurile de investiţii ar putea fi aprobată până la 1 iulie |
Marţi, Mai 31, 2011 - 20:09

Parlamentul României a adoptat cinci proiecte de Hotărâre referitoare la modificări în componenţa nominală a mai multor structuri parlamentare

Parlamentul României a adoptat, astăzi, cu unanimitate de voturi, cinci proiecte de Hotărâre referitoare la modificări în componenţa nominală a mai multor structuri parlamentare, după cum urmează: Comisia comună specială a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru elaborarea pachetului de legi privind securitatea naţională; Comisia permanentă a Camerei Deputaţilor şi Senatului privind statutul deputaţilor şi al senatorilor, organizarea şi funcţionarea şedinţelor comune ale Camerei Deputaţilor şi Senatului; Comisia permanentă comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru relaţia cu UNESCO; Delegaţia Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Francofoniei; Comitetul Director al Grupului Român al Uniunii Interparlamentare, arată un comunicat remis redacţiei.
Parlamentul României a adoptat cinci proiecte de Hotărâre referitoare la modificări în componenţa nominală a mai multor structuri parlamentare |
Marţi, Mai 31, 2011 - 19:53

Contra: Dacă licenţele s-ar da pe bune, România ar rămâne fără campionat

Fostul antrenor al echipei FC Timişoara, Cosmin Contra, a declarat, astăzi, că decizia FRF de a nu acorda licenţa clubului bănăţean pentru viitorul sezon al Ligii I este una incorectă, iar dacă licenţele ar fi date pe criterii obiective, jumătate din formaţii ar trebui retrogradate, potrivit Realitatea.net.
Contra: Dacă licenţele s-ar da pe bune, România ar rămâne fără campionat |
Marţi, Mai 31, 2011 - 19:48

Flash Mob în Parcul Drumul Taberei

Mâine, 1 iunie, începând cu ora 18.00, Primăria Sectorului 6 şi Centrul Cultural European Sector 6 organizează în Parcul Drumul Taberei spectacolul ;amp;amp;#34;Let;amp;amp;#34;s see you dance;amp;amp;#34;, arată un comunicat remis redacţiei.
Flash Mob în Parcul Drumul Taberei |
Marţi, Mai 31, 2011 - 19:46

HG nr. 500/2011 a fost publicată în Monitorul Oficial

HG nr. 500/2011 privind registrul general de evidenţă a salariaţilor a fost publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 372, din 27 mai 2011, arată un comunicat remis redacţiei.
HG nr. 500/2011 a fost publicată în Monitorul Oficial |
Marţi, Mai 31, 2011 - 19:40

PNL: Alegerea primarilor într-un tur anulează principiul majorităţii

Partidul Naţional Liberal consideră că adoptarea de către Camera Deputaţilor a propunerii legislative prin care primarii urmează să fie aleşi într-un singur tur de scrutin va afecta profund reprezentativitatea şi legitimitatea celor ;amp;amp;#34;mai importanţi exponenţi ai comunităţilor locale;amp;amp;#34;, potrivit HotNews.ro.
PNL: Alegerea primarilor într-un tur anulează principiul majorităţii |
Marţi, Mai 31, 2011 - 19:34