Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Remi etalat: situatii periculoase

Se numesc situatii periculoase in jocul de Remi etalat acele situatii in care un jucator are sanse mari sa scape de toate piesele de pe tabla si sa inchida jocul. Asta nu inseamna ca va si castiga jocul respectiv in mod neaparat, insa va beneficia de un bonus de 50-100 de puncte, asta in timp ce ceilalti jucatori ramasi cu piese pe tabla de joc vor fi depunctati in functie de valoarea pieselor de pe tabla.

Dar totusi, care sunt situatiile periculoase in jocul de Remi etalat?

Pot fi mai multe. Cele mai des intalnite, insa, sunt urmatoarele:

a) atunci cand unul dintre jucatori are mai mult de 3 formatii si nu a rupt de niciunde;

b) atunci cand unul dintre jucatori a anuntat ca mai are 1 piesa;

c) atunci cand un jucator ramane mult timp pe tabla. Acest luru poate indica faptul ca incearca sa termine direct pe tabla pentru un punctaj dublu, dar si faptul ca jucatorul chiar nu se poate cobori (acest lucru se intampla destul de rar);

d) unul dintre jucatori da indicii ca ar astepta sa inchida cu prima piesa. Ele pot fi indicii verbale sau comportamentale care denota dorinta respectivului/respectivei de a termina cu prima piesa.

Daca vorbim de Remi online, (pentru cei mai nefamiliarizati cu acest tip de joc, recomandam sa arunce o privire AICI) atunci primele 3 reguli de mai sus se aplica fara nicio problema. Cea de-a patra situatie cu greu poate fi depistata, in mare parte din cauza faptului ca fiecare jucator e in fata unui monitor, sau mai bine zis, e prezent in fata unei mese de joc virtuale, acolo unde nu ii pot fi studiate dorintele in functie de gesturi. Astfel, participantii nu pot decat sa ghiceasca intentiile celorlalti si sa-si adapteze strategia de joc in functie de ce anume se intampla la masa de joc.

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.

Va oferim o gama variata de produse la cele mai bune preturi din Romania oferite de magazinul online emag.ro unde livrarea produsului este gratis. Cumpararea se face direct pe site si plata o faci la primirea coletului. Simplu si rapid nu ? Produsele sunt mai ieftine decat la magazin.