Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Nicolas Sarkozy: 'Aceste popoare au nevoie de sprijinul nostru'

Nicolas Sarkozy a declarat:;amp;amp;#34;Participanţii au decis o acţiune militară pentru ca decizia ONU să fie respectată. Vom împiedica de asemenea atacurile asupra oraşelor din Libia. Popoarele arabe vor să se elibereze de scalvia în care se aflau de mai mulţi zeci de ani. A apărut o speranţă în sufletul celor care împărtăşesc democraţia. Aceste popoare au nevoie de sprijinul nostru. Este de datoria noastră să-i ajutăm. Nu vrem să luăm decizia în locul lor. Lupta pe care o duc este lupta lor.;amp;amp;#34;

Termen: Economie

Sursa articol:

La numai un an de la înfiinţare, expoziţia permanentă de istorie a mineritului din Roşia Montană ;amp;amp;#34;Aurul Apusenilor;amp;amp;#34; numără peste 10.000 de vizitatori, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Compania de smart flying Blue Air a lansat orarul de iarnă 2011-2012 din Bucureşti spre 16 destinaţii şi din Bacău spre trei destinaţii din Italia, precum şi spre Londra, au anunţat luni reprezentanţii companiei aeriene.

Luni la sediul Poşta Română a avut loc jurizarea concursului naţional de desen ;amp;amp;#34;Vine, vine Iepuraşul;amp;amp;#34;, relatează un comunicat de presă transmis redacţiei.

Consiliul de Miniştri ai Transporturilor din UE a adoptat, joi, la Bruxelles, noi reguli privind regimul răspunderii transportatorilor şi al despăgubirii persoanelor care călătoresc pe mare.

Şi avioanele italiene au deschis focul asupra unor ţinte din Libia. Uniunea Africană a anunţat că a format un grup de contact pentru a negocia cu Gaddafi, potrivit Realitatea TV.