Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Fii alaturi de cominutatea Drupal din Romania

Daca esti un programator, freelancer, companie sau chiar un simplu utilizator de drupal de nationalitate romana, si vrei sa sustii codul drupal, care sa se dezvolte si sa promoveze si in Romania, alaturate cominitatii drupal.ro si vei fi informat despre urmatoarele activitati.

Comunitatea Drupal in Romania are nevoie de o infuzie de mult interes din partea ta indifrtent in ce tara esti stabilit, doar impreuna se poate dezvolta acest cod si in Romania.

Pentru cei ce inca nu stiu, drupal este un sistem open source de management al continutului (CMS), cu alte cuvinte o platforma de administrare a unui site, un site care iti poate fi folositor dace vrei sa iti faci cunoscut afacerea ta online.

Doar impreuna putem contribui la dezvoltarea codului Drupal, doar impreuna se poate creste calitatea profesionala a membrilor si a proiectelor Drupal, doar impreuna putem sustine evenimente si intalniri de interes pentru membri, doar impreuna se poate forma o comunitate care sa dezvolte si sa promoveze Drupal in Romania.

Alturate acestei comunitati, Drupal din Romania si impreuna se poate face, ca codul drupal sa conteze si in Romania.

Inscriete in comunitatea Drupal din Romania

Comunitatea Drupal in Romania

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.