Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Dacia Hamster o noua generatie de automobile

Dacia Hamster, prima masina hibrid romanesc! Autorurismul Dacia Hamster este un proiect universitar dezvoltat de catre Facultatea Autovehicule Rutiere a Universitatii din Pitesti, in colaborare cu Centrul Ingineria Automobilului, departamentul Proiecte alternative de propulsie. e vorba de dacia Sandero modificata numita dacia Hamster.

Modelul Hamster a fost conceput de studenti masteranzi, in cadrul proiectului de cercetare dezvoltat de Universitatea din Pitesti.
Misterioasa masina Dacia Hmster, dispune de platforma hibrida compus dintr-un motor termic si unul electric

Dacia Hamster este un hibrid tip diesel-electric, plug-in, noul concept este dotat cu un motor cu combustie, care este plasat sub capota din fata, iar in spate este amplasat motorul electric de 150 cai putere care actioneaza rotile din spate, ceea ce inseamna ca Dacia Hamster este un E-4WD(Electricway-4WD) si are o autonomie de 80km/h. Retineti ca acest sistem de propulsie este crearea de Dacia HamsterAlternative propulsie sisteme de laborator si RegenerativeEnergy un proiect demarat de studentii de la Universitatea Tehnica din Pitesti. Dacia Hamster reprezinta studiu asupra aprovizionarii cu energie electrica din celule solare montate pe acoperis. Dacia Hamster este, de asemenea, o masina echipata cu un motor de pornire/oprire. Acest automobil hibrid romanesc pentru moment nu va fi gasite pe piata.

Dacia Hamster

Citeste continuarea pe incont.ro

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.

Va oferim o gama variata de produse la cele mai bune preturi din Romania oferite de magazinul online emag.ro unde livrarea produsului este gratis. Cumpararea se face direct pe site si plata o faci la primirea coletului. Simplu si rapid nu ? Produsele sunt mai ieftine decat la magazin.