Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

XBOOT Review

Cu ajutorul utilitarului Xboot veti putea sa va creati propriile CD-uri/DVD-uri pe care sa existe mai multe sisteme de operare, accesibile dintr-un meniu. Similar, veți putea avea si stick-uri USB boot-abile pe care să le folositi atunci cand e nevoie să vă „doftoriciti” PC-ul.

Xboot e conceput ca un instrument rapid care sa „arda” imaginile .ISO de care aveti nevoie. După ce porniți interfata aplicatiei (nu foarte intuitiva de altfel), aveti posibilitatea de a lucra cu materialele pe care le detineti deja – inseamnă ca sunteti un utilizator avansat care stie ce face.
Citeste tot articolul pe

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.