Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Versiune noua Socrate+ ERP

BITSoftware a lansat versiunea 2011.11 a sistemului integrat de gestiune economica, Socrate+, care contine peste 300 de imbunatatiri functionale si tehnice, in special pentru companiile care activeaza in zona de servicii, distributie si retail.
Socrate+ 2011.11 vine cu o functionalitate de „Proiecte” extrem de complexa, care permite companiilor care lucreaza pe proiecte sa planifice si sa urmareasca executia din punct de vedere financiar a proiectelor pe oricare dintre fazele acestora. Planificarea financiara a unui proiect se poate face atat la nivel general, avand drept baza datele cuprinse in contractul de servicii (durata, efort, cost cu resurse umane, venituri estimate, respectiv cheltuieli estimate cu furnizorii), cat si detaliat: pe tipuri de resurse si efortul estimat, pe rate de facturare client, furnizor, etc. Gradul de executie al unui proiect (efort, venituri, achizitii, consum materiale planificate versus realizat) si profitabilitatea acestuia sunt controlate in timp real, pe masura derularii proiectului si alocarii documentelor primare proiectului sau fazei aferente. Planificarea in timp a fiecarei etape/actiuni/resurse, inregistrarea efortului depus per actiune, urmarirea gradului de executie a unei actiuni sunt gestionate cu softuri specifice de Project Management, ce sunt integrate cu functionalitatea de „Proiecte” din Socrate+ 2011.11. Integrarea consta in faptul ca sunt preluate automat in Socrate+ proiectele, resursele, tipurile de resurse si pontajele inregistrate in aplicatiile de project management, in acest moment fiind realizate integrari cu Microsoft Project Server si Ceryx.

In plus, noua versiune a solutiei ERP dezvoltata de BITSoftware permite tinerea unei evidente clare a tuturor conditiilor comerciale incluse in contractele incheiate de companii cu clientii si furnizorii (scadente, lista de preturi agreata, anexe), conditii care pot fi preluate in mod automat pe proiectele care se deruleaza in baza acestor contracte.

Socrate+ 2011.11 vine si in sprijinul companiilor care activeaza in zona de distributie si retail, punand la dispozitia acestora mecanisme automate de tiparire etichete raft (pret) de pe o receptie, de generare coduri de bare interne si de golire a gestiunilor in caz de transfer sau reorganizare. De asemenea, noua versiune a solutiei ERP de la BITSoftware ofera posibilitatea stabilirii gradului de vandabilitate a unui produs in functie de furnizorul acestuia, permitand vizualizarea stocurilor dupa furnizor in cazul aceluiasi tip de articol provenit insa de la furnizori diferiti.

Socrate+ 2011.11 optimizeaza si eficientizeaza activitatea departamentelor de contabilitate ca urmare a posibilitatii importarii notelor contabile direct din fisiere Excel si a eliminarii automate a platilor exportate deja catre online banking in momentul generarii de noi plati de pe extras.

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.

Va oferim o gama variata de produse la cele mai bune preturi din Romania oferite de magazinul online emag.ro unde livrarea produsului este gratis. Cumpararea se face direct pe site si plata o faci la primirea coletului. Simplu si rapid nu ? Produsele sunt mai ieftine decat la magazin.