Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Versiune noua Socrate+ ERP

BITSoftware a lansat versiunea 2011.11 a sistemului integrat de gestiune economica, Socrate+, care contine peste 300 de imbunatatiri functionale si tehnice, in special pentru companiile care activeaza in zona de servicii, distributie si retail.
Socrate+ 2011.11 vine cu o functionalitate de „Proiecte” extrem de complexa, care permite companiilor care lucreaza pe proiecte sa planifice si sa urmareasca executia din punct de vedere financiar a proiectelor pe oricare dintre fazele acestora. Planificarea financiara a unui proiect se poate face atat la nivel general, avand drept baza datele cuprinse in contractul de servicii (durata, efort, cost cu resurse umane, venituri estimate, respectiv cheltuieli estimate cu furnizorii), cat si detaliat: pe tipuri de resurse si efortul estimat, pe rate de facturare client, furnizor, etc. Gradul de executie al unui proiect (efort, venituri, achizitii, consum materiale planificate versus realizat) si profitabilitatea acestuia sunt controlate in timp real, pe masura derularii proiectului si alocarii documentelor primare proiectului sau fazei aferente. Planificarea in timp a fiecarei etape/actiuni/resurse, inregistrarea efortului depus per actiune, urmarirea gradului de executie a unei actiuni sunt gestionate cu softuri specifice de Project Management, ce sunt integrate cu functionalitatea de „Proiecte” din Socrate+ 2011.11. Integrarea consta in faptul ca sunt preluate automat in Socrate+ proiectele, resursele, tipurile de resurse si pontajele inregistrate in aplicatiile de project management, in acest moment fiind realizate integrari cu Microsoft Project Server si Ceryx.

In plus, noua versiune a solutiei ERP dezvoltata de BITSoftware permite tinerea unei evidente clare a tuturor conditiilor comerciale incluse in contractele incheiate de companii cu clientii si furnizorii (scadente, lista de preturi agreata, anexe), conditii care pot fi preluate in mod automat pe proiectele care se deruleaza in baza acestor contracte.

Socrate+ 2011.11 vine si in sprijinul companiilor care activeaza in zona de distributie si retail, punand la dispozitia acestora mecanisme automate de tiparire etichete raft (pret) de pe o receptie, de generare coduri de bare interne si de golire a gestiunilor in caz de transfer sau reorganizare. De asemenea, noua versiune a solutiei ERP de la BITSoftware ofera posibilitatea stabilirii gradului de vandabilitate a unui produs in functie de furnizorul acestuia, permitand vizualizarea stocurilor dupa furnizor in cazul aceluiasi tip de articol provenit insa de la furnizori diferiti.

Socrate+ 2011.11 optimizeaza si eficientizeaza activitatea departamentelor de contabilitate ca urmare a posibilitatii importarii notelor contabile direct din fisiere Excel si a eliminarii automate a platilor exportate deja catre online banking in momentul generarii de noi plati de pe extras.

Categorie: 

Articole asemanatoare

Interviu cu Billie Joe

In editia din aceasta saptamana a revistei Kerrang! fanii rock-ului vor putea citi in exclusivitate un interviu cu solistul trupei Green Day, unul dintre cele mai mari si importante staruri rock.

Iata o parte din interviu:

CARE ESTE...

OST MOUNTAIN FEST - Busteni

Prima editie a Festivalului International de Muzica Rock – OST MOUNTAIN FEST va avea loc in perioada 6-8 august 2010 la Poiana Mare din Busteni.

La festival vor fi prezente in jur de 15 formatii din Germania, Spania, Croatia, Portugalia, B...

Sanatate si nutritie, alimente care te intineresc

Sanatate si nutritie, alimente care te intineresc, alimente care te mentine tanar si in forma, alimente ce au un rol de a preveni imbatranirea cat si mentinerea tonusului sanatatii.

IAURTUL
Bogat in vitamina B, saruri de calci...

Retete sau diete de slabit

Retete sau diete de slabit, Vreti sa slabiti? si ideea unui timp indelungat de lipsuri te descurajaza. Eu am gasit reteta care m-a ajutat si vreau sa spun si aici. Asa incepe orice poveste frumoasa de genul asta. Ei bine, din pacate nu-i mereu asa...

Hayley Williams, topless pe Twiter

Contul de Twitter a lui Hayley Williams a fost spart iar faptasul a uploadat o poza topless cu solista grupului Paramore.
Desi avocatii acesteia au petrecut intreaga noapte incercand sa stearga poza si sa afle cine este faptasul, tot ce au p...

Viata e un rol - interpretat de Jean Constantin

Ultima melodie interpretata de marele actor Jean Constantin este melodia "Teatrul este Gol, viata e un rol Fir ar mama ei de viata" in emisiunea Happy Hour de la Pro TV. o melodie ce a pus un pic pe ganduri toti invitatii la emisiune, Sebas...

Romania – locul 3 la Eurovision

Felicitari Romaniei, sau mai degraba Paulei Seling si lui Vio, care au reusit sa se claseze pe ultimul loc de pe podium cu melodia Play with fire.
Castigatoare a fost Germania, cu melodia Satellite, cantata de Lena.Aceasta a castigat cu un p...