Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Un program bun de contabilitate poate elimina o multime de stres si cheltuieli

In urma cu cativa ani, orice administrator de firma era nevoit sa angajeze un contabil bun pentru a putea sa isi administreze finantele cat mai bine si cu un contabil bun insa, apareau o multime de erori si de probleme. In plus, cheltuielile contabilitatii erau substantiale.

Odata cu evolutia tehnologiei au aparut programele de contabilitate. Chiar si un program gratuit de contabilitate (Regnskabsprogrammerne.dk/bogfoeringsprogram/gratis) poate sa asigure o multime de functii care elimina riscul de eroare si ii usureaza contabilului munca. Aceste lucruri se traduc prin economie.

Cum poate un program de contabilitate sa elimine stres si cheltuieli?

Conform celor de la Regnskabsprogrammerne.dk, chiar si un program de contabilitate ieftin, atata vreme cat este bine ales, poate sa se dovedeasca extrem de eficient si sa elimina un volum urias de cheltuieli si de stres. Programele moderne au urmatoarele avantaje:

Permit acces instant la documente. Acest poate fi oferit atat contabililor cat si administratorilor firmei. In felul acesta se poate economisi timp alocat pana nu demult inchiderilor de luna si statisticilor.

Automatizeaza o multime de procese. Facturarea, spre exemplu, se poate face in mod automat, chiar si pentru clientii noi. Pe baza codului unic de inregistrare, se poate genera orice factura fara a mai fi nevoie sa se introduca toate datele firmei colaboratoare. Automatizarea nu se opreste aici, insa: se pot automatiza procesele de statistica, se pot automatiza preturile si o multime de alte actiuni facute pana nu demult personal, de catre contabili.

Toate datele sunt in siguranta. In momentul in care facturile, chitantele, contractele si toate documentele erau redactate pe hartie sau chiar pe un calculator fizic, acestea prezentau riscul de a fi pierdute sau de a fi distruse. Un program de contabilitate bun poate salva toate datele in deplina siguranta pe un server de tip cloud. Acestea pot fi accesate de pe orice dispozitiv, oricand si de oriunde;

Reduc foarte mult costurile si greselile umane. Cea mai mare problema a contabilitatii clasice era riscul de eroare umana. Nu de multe ori, firmele au luat amenzi usturatoare din cauza contabililor. In cazul programelor de contabilitate riscul de eroare este mult mai mic, ceea ce face sansa de reusita a firmei sa fie mult mai mare.

Pot genera declaratii catre Anaf, rapoarte si registre de evidenta contabila. In plus, pot oferi statistici despre tot ceea ce se intampla in firma din punct de vedere financiar, in asa fel incat sa se poata lua decizii cat mai corecte.

Merita un program gratuit de contabilitate?

Desi multi se feresc de ideea de gratuit, considerand ca exista o problema, de fapt, programele gratuite pot fi la fel de eficiente precum sunt cele cu plata. Diferentele sunt date de volumul de documente sau de timpul in care poate fi folosit un astfel de program. De cele mai multe ori, programele profesionale precum cel oferit de regnskabsprogram, asigura gratuitate fie pentru o anumita perioada de timp, fie pentru un anumit volum de documente lunar. Ulterior, acestea costa. Atata vreme cat se alege cu atentie programul (sa aiba cat mai multe functii, sa aiba un suport foarte bun si alte avantaje), cu siguranta merita.

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.