Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Trailer: Pierce Brosnan în “Salvation Boulevard”

“Salvation Boulevard” este o comedie modernă, bazată pe cartea cu acelaşi titlu, scrisă de Larry Beinhart despre pastorul Dan Day, un predicator carismatic (Pierce Brosnan) care i-a cucerit pe locuitorii unui orăşel american cu şarmul său şi cu promisiunea atrăgătoare a dezvoltării imobiliare a zonei.

Carl (Greg Kinnear) este un fost credincios, dar nu în religia lui Hristos, ci în trupa rock Grateful Dead, care s-a regăsit în comunitatea evanghelică a lui Dan, fiind unul dintre exemplele de schimbare spirituală şi socială. Dar noul sistem de valori al lui Carl este dat peste cap când este martorul unei situaţii păcătoase în care este implicat asistentul pastorului.

Între timp, Carl se trezeşte împărţit între Honey (Marisa Tomei), agent de pază care încă este sub influenţa Grateful Dead şi a plăcerilor sugerate de aceasta trupă, între soţia sa devotată (Jennifer Connelly) şi fiica sa (Isabelle Fuhrman) care se află pe punctul de a face un jurământ de castitate.

Data lansării este prevăzută pentru 15 iulie 2011.

Termen: Celebritati

Sursa articol:

A fost lansata o noua piesa semnata de Aforic, Aforic a lansat pe canalul oficial de youtube piesa Facem Records, in colaborare cu Chimie, Sonia si Dj Paul, piesa Ice Cream, produsa de Raz One

Afronic cu noua piesa Ice...

Va oferim o gama variata de produse la cele mai bune preturi din Romania oferite de magazinul online emag.ro unde livrarea produsului este gratis. Cumpararea se face direct pe site si plata o faci la primirea coletului. Simplu si rapid nu ? Produsele sunt mai ieftine decat la magazin.