Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Trailer: “Terra Nova” – în regia lui Steven Spielberg

În anul 2149 lumea este pe sfârşite. Planeta este supradezvoltată şi supraaglomerată, majoritatea plantelor şi animalelor fiind dispărute. Viitorul omenirii este în pericol, iar singura speranţă de supravieţuire se află adânc în negura timpului. Când savanţii descoperă o breşă în timp, care poate face posibilă călătoria în trecut, se iveşte a doua şansă pentru reconstruirea pe baza principiului dezvoltării durabile a unei noi civilizaţii. Odată ajunşi pe Pământul de acum 85 de milioane de ani, iau contact cu natura neatinsă de umanitate. Totul pare ca în paradis, numai că au instalat tabăra în mijlocul creaturilor care au stăpânit Terra cu ferocitatea lor – dinozaurii.

Seria “Terra Nova” va cuprinde 13 episoade în regia lui Steven Spielberg si este considerat unul dintre cele mai ambiţioase proiecte cinematografice, cu efecte speciale de ultima oră şi cu un buget pe masură.

Termen: Celebritati

Sursa articol:

A fost lansata o noua piesa semnata de Aforic, Aforic a lansat pe canalul oficial de youtube piesa Facem Records, in colaborare cu Chimie, Sonia si Dj Paul, piesa Ice Cream, produsa de Raz One

Afronic cu noua piesa Ice...