Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Super trailer: Mickey Rourke şi Henry Cavill în “Immortals”

Regizorul Tarsem Singh şi producătorii Gianni Nunari, Mark Canton şi Ryan Kavanaugh, relansează o poveste epică despre trădare, răzbunare şi destin, în “Immortals”, o aventură 3D spectaculoasă. Filmul prezintă dorinţa unui rege din Grecia Antică, de a găsi o armă legendară , împotriva căruia se ridică un tânăr curajos pentru a salva viitorul omenirii.

Regele brutal şi însetat de sânge Hyperion (Mickey Rourke) şi armata sa şi-au dezlănţuit forţele în Grecia Antică în căutarea Arcului pierdut al lui Epirus. Cu ajutorul Arcului, regele va fi capabil să supună zeii din Olimp şi să devină stăpânul absolut al lumii sale. Lipsite de orice urmă de umanitate, armatele lui Hyperion distrug distrug totul în cale şi se pare că nimic nu poate împiedica misiunea diabolică.

În timp ce localitate după localitate este cucerită, un lucrător în piatră, Theseus (Henry Cavill) jură să răzbune moartea mamei sale, ucisă în unul din raidurile armatei lui Hyperion. Când Theseus o întâlneşte pe clarvăzătoarea Phaedra (Freida Pinto) , viziunile ei răscolitoare o conving că el este cheia opririi dezastrului. Cu ajutorul Phaedrei, Theseus formează un mic grup de luptă şi îşi ia soarta în propriile mâini, într-o bătălie disperată în numele viitorului.

Filmul va fi lansat pe 11 noiembrie 2011.

Termen: Celebritati

Sursa articol:

A fost lansata o noua piesa semnata de Aforic, Aforic a lansat pe canalul oficial de youtube piesa Facem Records, in colaborare cu Chimie, Sonia si Dj Paul, piesa Ice Cream, produsa de Raz One

Afronic cu noua piesa Ice...