Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

SocrateOpen, un avantaj competitiv pentru sectoarele productive

Cerintele tot mai apasatoare ale contractantilor, concurenta produselor de pe alte piete, presiunea costurilor, schimbarile tehnologice sau ciclurile de viata tot mai scurte ale produselor sunt subiecte fierbinti pentru multi dintre managerii romani. Iar situatia este mai evidenta in cazul companiilor care activeaza in sectoarele productive, unde procesele fiind mai elaborate, schimbarile sunt administrate mult mai greu. In plus, o data cu intrarea in Romania a unor nume mari din economia mondiala, multe dintre companiile romanesti au inceput sa produca componente sau subansambluri pentru acestea. Iar pentru a ramane competitive si pentru a nu pierde contractele in favoarea altor producatori (locali sau straini), aceste companii sunt obligate sa livreze beneficiarilor produse de calitate, la un pret competitiv si la termen. In aceste conditii, reducerea costurilor si eficienta operationala nu mai sunt doar simple cuvinte, companiile romanesti fiind obligate sa isi regandeasca strategiile de business, asezand la baza acestora sisteme integrate de gestiune a afacerii. Bazandu-se pe un sistem ERP complex, companiile din sectoarele productive isi pot controla costurile si reduce stocurile, isi pot accelera productia si scurta timpul de livrare a produselor, etc. Pentru aceste companii, solutia integrata de gestiune trebuie sa combine accesul in timp real la datele de business cu cerintele specifice industriei din care face parte compania (industria alimentara, productia discreta etc). Pentru ca un producator trebuie sa fie capabil sa colecteze in timp real date direct din procesele de productie, sa aiba acces la informatii legate de timpul de utilizare a masinilor si utilajelor, de momentele de varf, de timpul necesar intretinerii, etc.

Solutia ERP&CRM dezvoltata de BITSoftware, SocrateOpen, simplifica si automatizeaza procesele de productie, avand ca rezultat reducerea costurilor de fabricatie si cresterea eficientei. SocrateOpen include un motor robust MRP si foloseste previziuni, comenzi clienti si nivele de stoc pentru a crea o planificare a resurselor necesare si pentru a genera automat comenzi furnizori si comenzi de lucru. De la introducerea structurilor de productie, la aprovizionare, gestiunea materiilor prime si a stocurilor de produse finite, gestiunea comenzilor, vanzarilor, gestiunea financiar contabila, SocrateOpen este solutia ERP care consolideaza si automatizeaza fluxurile de lucru din companie, astfel incat resursele acesteia sa fie directionate si folosite eficient si strategic.

Despre SocrateOpen

SocrateOpen este o solutie ERP / CRM open source, moderna, adaptabila, de clasa mondiala, care poate fi utilizata pe serverul propriu sau in Amazon Cloud la o fractiune din costul unui sistem ERP traditional. Adresata initial companiilor de servicii, solutia SocrateOpen este utilizata astazi cu succes si de companii din productie si distributie de bunuri de larg consum, import si distributie de aparatura medicala, import si distributie de echipamente electronice, productie agricola, constructii, telecomunicatii, productie discreta.

Despre BITSoftware

Cu peste 19 ani de experienta, BITSoftware dezvolta si implementeaza solutii ERP, CRM si Business Intelligence (BI) care ajuta companiile din diverse industrii sa-si imbunatateasca productivitatea, prin automatizarea proceselor din companie, si sa realizeze obiectivele de crestere pe termen lung. BITSoftware este prima companie din Romania care a lansat un sistem ERP&CRM de clasa mondiala, open source - SocrateOpen, utilizat de companii din servicii profesionale, distributie, productie si constructii, si una dintre primele companii romanesti care a dezvoltat un sistem ERP - Socrate+ - implementat pana acum in peste 150 de companii medii si mari din Romania. BITSoftware a devenit, de la inceputul anului 2011, reseller oficial pentru Romania al furnizorului american de solutii de Business Intelligence, MicroStrategy, prin parteneriatul incheiat urmarindu-se dezvoltarea si distribuirea pe piata din Romania a celei mai complexe si complete solutii de Enterprise Business Intelligence. BITSoftware este, totodata, distribuitor autorizat GoogleApps. Google Apps de la BITSoftware inseamna nu numai achizitia unui abonament anual, ci si servicii profesionale de instalare si migrare, scolarizare utilizatori si integrare cu alte aplicatii.

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.

Va oferim o gama variata de produse la cele mai bune preturi din Romania oferite de magazinul online emag.ro unde livrarea produsului este gratis. Cumpararea se face direct pe site si plata o faci la primirea coletului. Simplu si rapid nu ? Produsele sunt mai ieftine decat la magazin.