Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Sarah Jessica Parker în comedia “I Don’t Know How She Does It” (video trailer)

În filmul “I don’t Know How She Does It”, personajul Kate Reddy ,interpretat de Sarah Jessica Parker, îşi dedică timpul lucrând la o firmă de consultanţă financiară din Boston. Seara merge acasă la iubitul său soţ şi la cei doi copii pe care îi au împreună. Este un du-te vino fară încetare, de care nu este straină nici cea mai bună prietenă şi colegă de muncă a lui Kate, Allison. Când Kate va obţine un nou post în New York care va presupune deplasări frecvente, iar soţul său îşi va găsi locul de muncă visat, se vor implica într-o mulţime de lucruri şi îşi vor complica viaţa de zi cu zi. Cel care complică şi mai mult situaţia este noul asociat al lui Kate, Jack Abelhammer (Pierce Brosnan) care dezvoltă un soi de simpatie pentru ea.

Lansarea va avea loc pe 16 septembrie 2011.

Termen: Celebritati

Sursa articol:

A fost lansata o noua piesa semnata de Aforic, Aforic a lansat pe canalul oficial de youtube piesa Facem Records, in colaborare cu Chimie, Sonia si Dj Paul, piesa Ice Cream, produsa de Raz One

Afronic cu noua piesa Ice...

Va oferim o gama variata de produse la cele mai bune preturi din Romania oferite de magazinul online emag.ro unde livrarea produsului este gratis. Cumpararea se face direct pe site si plata o faci la primirea coletului. Simplu si rapid nu ? Produsele sunt mai ieftine decat la magazin.