Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Prezenta romaneasca la Forumul Balanced Scorecard Dubai 2012

Cluj-Napoca, 25 aprilie 2012 - Delegatia companiei de cercetare si consultanta in managementul performantei, Acumen Integrat, reprezentata de Adrian Brudan, Manager Solutii Performanta Organizationala, participa in perioada 21-26 aprilie la Forumul Balanced Scorecard Dubai 2012. Acesta este al doilea an in care delegatia Acumen Integrat este prezenta la eveniment.

Forumul Balanced Scorecard Dubai 2012 cuprinde o gama variata de sesiuni de prezentare, reunind vorbitori de renume in executia strategiei si managementul performantei, precum dr. Robert Kaplan, dr. David Norton, Alan Fell, Jeroen De Flander si delegati dintr-o varietate de industrii: administratie publica, industria petroliera, finante, sanatate, din diverse tari ale comunitatii GSC, Asia, Africa si Europa.

Principalul moment al evenimentului este dedicat Masterclass-ului de doua zile facilitat de catre autorii si primii dezvoltatori ai Balanced Scorecard, Dr. David Norton si Dr. Robert Kaplan. Pe parcursul celor doua zile de Masterclass, Dr. Robert Kaplan si Dr. David Norton vor aborda subiecte importante referitoare la executia strategiei si managementul performantei prin intermediul sistemului Balanced Scorecard, printre care:

-Sistemul de Executie a Strategiei: de la A la Z;
-Hartile Strategiei si Balanced Scorecard;
-Executia Strategiei si prezentarea celui mai relevant studiu de caz – Volkswagen do Brazil;
-Importanta stabilirii de KPIs relevanti, selectarea si finantarea initiativelor strategice;
-Alinierea organizatiei la strategie;
-Legatura dintre strategie si actiuni;
-Managementul Riscului: studiu de caz interactiv – Experienta Harvard;
-Alinierea angajatilor la strategie;
-Imbunatatirea continua a strategiei organizationale;
-Implementarea BSC: Conducerea spre schimbare si rolul CEO-ului.

Agenda evenimentului este dedicata prin excelenta studiilor de caz in raport cu implementarea Balanced Scorecard, atat de catre consultanti de renume in domeniu, cat si de practicieni cu experienta si rezultate remarcabile in implementarea unor astfel de sisteme in cadrul propriilor organizatii.

Participarea la acest eveniment confirma angajamentul companiei Acumen Integrat in sustinerea mediului economic din Romania prin integrarea de noi idei si metodologii consacrate la nivel international, precum Balanced Scorecard.

Adrian Brudan este Manager Solutii Performanta Organizationala in cadrul Acumen Integrat si editor al portalului www.IndicatoridePerformanta.ro. Cu studii si pregatire efectuate in Europa, Asia si Australia, Adrian este unul din expertii emergenti in domeniul managementului performantei si Balanced Scorecard din Romania si a Modelelor de Maturitate folosite in Managementul Performantei la nivel international.

Despre Acumen Integrat

Acumen Integrat este o companie romaneasca de cercetare si consultanta, cu sediul in Cluj-Napoca, specializata in oferirea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual. Serviciile oferite cuprind implementarea de sisteme de management al performantei, audit de performanta, optimizarea folosirii indicatorilor de performanta, instruire profesionala si management de proiect. Compania opereaza www.IndicatoridePerformanta.ro, cea mai mare comunitate de profesionisti din Romania specializata in masurarea si managementul performantei.

Evenimente Acumen Integrat

Agenda evenimentelor organizate in acest an de Acumen Integrat este disponibila la adresa www.indicatorideperformanta.ro/cursuri-training-conferinte/agenda2012 si cuprinde:

Cursuri deschise pe teme legate de Managementul Performantei
Forumul Performanta, Strategie si Balanced Scorecard in Romania 2012
Conferinta Managementul Performantei in Romania 2012

Contact

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati:
Gabriela Grosu, Coordonator Marketing si Comunicare
Tel.: +40 264 414 360, Email: Gabriela.Grosu@acumen.ro, Web: www.acumenintegrat.ro

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.

Va oferim o gama variata de produse la cele mai bune preturi din Romania oferite de magazinul online emag.ro unde livrarea produsului este gratis. Cumpararea se face direct pe site si plata o faci la primirea coletului. Simplu si rapid nu ? Produsele sunt mai ieftine decat la magazin.