Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Plan dur pentru Romania

Mut iubitul stat roman vrea sa scoata bani din orice, din tichetele de masa, din dobanzile obtinute din depozitele bancare si castigurile de la bursa care vor fi si ele impozitate ca orice salariu, potrivit Memorandumului suplimentar de Intelegere convenit de Romania cu FMI.

Pana si platile compensatorii vor fi impozitate cu 16% in acelasi timp vor fi eliminate scutirile de la impozitul pe venit acordate programatorilor din domeniul IT.

Pensionarile anticipate vor fi inghetate, adio al 13-lea salariu care nici el nu va mai fi acordat.

In cazul in care aceste actiuni nu sunt implementate pana in iunie 2010 sau nu conduc la consolidarea anticipata vor fi implementate actiuni suplimentare de majorare a veniturilor, inclusiv masuri de majorare a cotelor de impunere, pentru a se elimina orice diferenta bugetara anticipata", se arata in document.

Mai mult, Guvernul romaniei va ingheta pensionarile anticipate incepand cu data de 1 iunie 2010 si pana la intrarea in vigoare a legii de reforma a sistemului de pensii, iar pensiile de invaliditate vor fi acordate numai daca au fost aprobate in prealabil de echipe de evaluare medicala din Ministerul Muncii.

Guvernul se angajeaza sa introduca un impozit pe cifra de afaceri pentru distribuitorii de medicamente.

Masuri asumate de Guvern pana la 1 iunie:

Citeste aici tot articolul
Sursa de stiri: incont.ro

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.