Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Nu mai conteaza firma asiguratoare, RCA ieftin sa fie

Obligativitatea politei de asigurare RCA face ca toti proprietarii de autovehicule, fie firme fie persoane fizice, sa fie nevoiti sa incheie acest tip de asigurare pentru a putea circula pe drumurile publice. Statisticile arata ca in ultimii ani, din ce in ce mai multi proprietari de autovehicule cauta sa incheie un RCA ieftin pentru a scuti din cheltuieli.

RCA-ul acopera daunele rezultate in urma unui accident pentru persoana care nu se face vinovata de accident prin intermediul politei persoanei vinovate.

Corelarea dintre felul in care functioneaza la momentul actual legea asigurarilor auto obligatorii si situatia financiara mondiala a facut ca tot mai multi proprietari de autovehicule sa se indrepte catre variantele prin care sa poata incheia un RCA ieftin. Acest lucru este posibil doar in cazul in care se incheie asigurari RCA online, site-urile de specialitate fiind in acest moment singurele care isi permit sa ofere tarife cu aproximativ 10% mai mici. Firmele asiguratoare care practica tarife mai mari au inceput sa piarda clientii fideli care nu se uitau la diferentele de pret gasite de la o companie la alta, acestia indreptandu-se tot mai des catre cel mai ieftin RCA.

Pentru a nu pierde timpul cautand de la un dealer la altul pentru diferente mici de pret, alegerea site-urilor de asigurari RCA online este cea mai rapida metoda folosita pentru incheierea unui RCA ieftin.

Ce modificari se doresc a fi aduse la legea asigurarilor obligatorii auto RCA

Tot mai mute voci sustin ca felul in care functioneaza la momentul actual asigurarile obligatorii auto nu este unul corect, fiecare proprietar incercand sa faca economii atata timp cat nu poate beneficia in interes propriu de polita pe care o plateste. Aceleasi voci sugereaza ca firmele asiguratoare isi vor putea fideliza clientii numai in cazul in care legea va fi schimbata in asa fel incat asigurarea RCA sa acopere daunele pentru autovehiculul pentru care a fost incheiata, bineinteles numai in cazul in care celalalt participant la trafic implicat in accident se face vinovat. In acest fel, fiecare proprietar de autovehicul va alege compania care ii poate oferi cele mai bune servicii chiar daca va plati mai mult pentru polita de asigurare.

Contrasustinatorii acestei propuneri spun ca in acest caz proprietarii de autovehicule nu vor mai gasi un RCA ieftin deoarece companiile asiguratoare vor creste preturile indiferent ca pot oferi sau nu servicii de calitate, lucru contraargumentat de cei dintai prin faptul ca firmele care nu se pot ridica la anumite standarde isi vor pierde clientii si vor fi nevoite sa ii reatraga cu preturi mici pentru asigurarea auto obligatorie. In acest fel se va crea o balanta intre cele doua, iar cei care au nevoie de asigurare RCA vor fi oricum avantajati.

Este cunoscut printre proprietarii de autovehicule ca Allianz-Tiriac este compania care ofera cele mai bune servicii cand vine vorba de asigurari RCA. Este printre putinele firme care platesc si remediaza daunele intr-un timp foarte scurt fara a depasi termenul dat clientului. Acest lucru trebuie urmat de catre toate companiile asiguratoare pentru a putea atrage clientii si abia apoi sa incerce fidelizarea acestora oferind asigurari RCA ieftine.

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.