Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Neylini lansează Remixul piesei Ninja Boy

Neylini lansează Remixul piesei Ninja Boy www.vedetepenet.ro
Neylini revine cu un nou single! După succesul single-urilor “Muleina” şi “Ame“, artista MediaPro Music lansează “Ninja Boy” (Remix), o piesă excelentă care va invada playlisturile radiourilor şi cluburilor din toată ţara.
“Încerc să aduc ceva nou cu fiecare piesă pe care o promovez. Poate o poveste dintr-o ţară îndepartată, poate un vis, ceva care să te poarte într-o altă realitate. Iniţial a fost Grecia, apoi Japonia şi am rămas deocamdată la inspiraţia care imi vine când mă gândesc la Orient.”, mărturiseşte Neylini.
Pentru acest single, artista MediaPro Music abordează o imagine indrăzneaţă, ea acceptând propunerea fotografului Zoltan Lorencz de a poza acoperită doar de desene. Bodypaninting-ul a fost o premieră pentru Neylini, dar echipa de profesionişti care a participat la shooting a ajutat-o pe interpretă să se simtă in largul ei.
Remixul single-ului “Ninja Boy” a fost lansat astăzi la toate radiourile din ţară.
Cum vi se pare?

Termen: Celebritati

Sursa articol:

A fost lansata o noua piesa semnata de Aforic, Aforic a lansat pe canalul oficial de youtube piesa Facem Records, in colaborare cu Chimie, Sonia si Dj Paul, piesa Ice Cream, produsa de Raz One

Afronic cu noua piesa Ice...

Va oferim o gama variata de produse la cele mai bune preturi din Romania oferite de magazinul online emag.ro unde livrarea produsului este gratis. Cumpararea se face direct pe site si plata o faci la primirea coletului. Simplu si rapid nu ? Produsele sunt mai ieftine decat la magazin.