Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Mister în jurul trailerului “The Girl With the Dragon Tattoo”

Iată primul trailer pentru unul dintre cele mai anticipate filme ale regizorului David Fincher “The Girl With the Dragon Tattoo”.
Trailerul pe care îl vedem se pare că a fost filmat pe ascuns într-o sală de cinemă, ceea ce constituie infracţiune, fapt care a stârnit semne de suspiciune.

Site-urile de peste Ocean au lansat ipoteza conform căreia această situaţie este o inteligentă campanie virală din partea studiourilor Sony Pictures. Suspiciunile au apărut din cauza calităţii foarte bune a sunetului şi a imaginii, şi a lipsei zgomotului provocat de publicul aflat teoretic în sală. Trailerul a adunat o mulţime de accesari pe YouTube, iar contul de pe care a fost încărcat este creat chiar în ziua înregistrării, undeva în Olanda. Dubios este că Sony Pictures nu s-a sesizat pentru a şterge înregistrarea, iar reprezentanţii săi nu au putut fi contactaţi pentru mai multe detalii, lucru care întreţine şi sporeşte misterul din jurul acestui film. Mai mult, trailerul îndrumă către accesarea site-ului www.dragontattoo.com, site neoperaţional.

Una peste alta, trailerul este foarte interesant, are o doză foarte mare de mister, anticipând un film care nu trebuie ratat. Regizorul David Fincher are în palmares producţii de succes precum: “Se7en”, “The Fight Club” şi “Social Network”, cel din urmă fiind laureat cu trei premii Oscar.

Termen: Celebritati

Sursa articol:

A fost lansata o noua piesa semnata de Aforic, Aforic a lansat pe canalul oficial de youtube piesa Facem Records, in colaborare cu Chimie, Sonia si Dj Paul, piesa Ice Cream, produsa de Raz One

Afronic cu noua piesa Ice...

Va oferim o gama variata de produse la cele mai bune preturi din Romania oferite de magazinul online emag.ro unde livrarea produsului este gratis. Cumpararea se face direct pe site si plata o faci la primirea coletului. Simplu si rapid nu ? Produsele sunt mai ieftine decat la magazin.