Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Mattyas, singurul artist român nominalizat la premiile muzicale greceşti

Mattyas, singurul artist român nominalizat la premiile muzicale greceşti www.vedetepenet.ro
Mattyas, artistul român care a cucerit cu piesele lui Grecia, continuă să spargă recordurile în ţara vecină. După ce acum o lună piesele “Secret Love” si “Missing You” se clasau în Nielsen top 20, acum Mattyas este primul şi singurul român care a fost nominalizat la premiile muzicale ce se desfăşoară în fiecare an la canalul muzical grecesc Mad.
Piesa “Secret love“, un duet cu o artistă din Grecia, Kristina S, este nominalizată la categoria “Best duet 2011″ unde împreună cu încă patru artişti vor lupta pentru premiul dorit.
La evenimentul ce va avea loc pe 14 iunie la Atena, vor participa toate starurile autohtone precum Sakis, Elena Paparizou, Anna Vissi sau Despina Vandi.
În această perioadă Mattyas a intrat în studioul de înregistrări unde pregăteşte al treilea single care va fi gata săptămâna viitoare, urmând ca în scurt timp să plece în Grecia pentru un turneu de concerte în diferite oraşe dar şi pentru a pregăti show-ul pentru premiile Mad.

Îl puteţi susţine pe Mattyas accesând link-ul de mai jos:
http://2011.videomusicawards.gr/?page_id=53
sursa

Termen: Celebritati

Sursa articol:

A fost lansata o noua piesa semnata de Aforic, Aforic a lansat pe canalul oficial de youtube piesa Facem Records, in colaborare cu Chimie, Sonia si Dj Paul, piesa Ice Cream, produsa de Raz One

Afronic cu noua piesa Ice...