Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Loteria - jocul numerelor

In afara de castigurile (unele foarte mari) oferite jucatorilor, inca din anul 200 i.c. a fost inventata Loteria Chinezeasca cu scopul de a aduce bani la buget, bani cu care de altfel a fost construit Marele Zid Chinezesc. Cu toate ca se presupune ca loteria a fost folosita cu mult timp inainte, scopurile acesteia au ramas cam aceleasi si anume cel de a finanta bugetele statelor.

Asadar, nici Romania nu face exceptie de la regula si foloseste jocurile loto in mare parte in acelasi scop. Omul intotdeauna va visa la un castig rapid si cu resurse putine de aceea va si juca aproape neconditionat.

Site-uri de profil cum ar fi www.loto6-49.ro ofera informatii complexe despre schemele de joc, arhiva numerelor extrase, statistici cu numerele extrase mai des sau mai rar precum si generatoare de numere pentru a veni in sprijinul jucatorilor si in ai ajuta pe acestia sa aleaga numerele castigatoare. De asemenea sunt actualizate si oferite jucatorilor informatii exacte despre numerele extrase la fiecare tragere precum si despre reportul anumitor categorii de castig sau despre sumele castigate.

Dintre toate tipurile de jocuri loto oferite, cele mai apreciate sunt cu siguranta cele care folosesc numere, deoarece aduc castiguri substantiale si lasa la optiunea jucatorului numerele pe care acesta vrea sa le joace si banii pe care acesta este dispus sa ii cheltuiasca pe unul sau mai multe jocuri. Acest lucru este foarte apreciat in randul jucatorilor deoarece fiecare are unul sau mai multe numere preferate cum ar fi date de nastere, aniversarea casatoriei, numarul norocos pe care l-a gasit citind horoscopul zilei, sau, de ce nu suma, diferenta, produsul ori catul unor numere importante din viata acestuia. Toate acestea si multe altele duc la alegerea numerelor jucate pe biletele de loto si dau speranta unui castig pentru fiecare jucator in parte.

Revenind la jocurile tip loto ce au ca punct principal numerele, sunt mai multe variante puse la alegerea jucatorilor in functie de preferinta acestora, sistemul de joc si de ce nu, in functie de banii pe care jucatorii sunt dispusi sa ii cheltuiasca astfel:

  • Loto 6/49 probabil cel mai apreciat dintre toate datorita castigurilor foarte mari. Se poate juca la pretul de 4,80 lei varianta simpla iar jocul Noroc de pe acelasi bilet la pretul de 2,40 lei varianta.
  • Joker, jocul la care se poate castiga mai usor datorita numarului mare de categorii de castig, la pretul de 3,20 lei varianta simpla si jocul Norocplus care se poate juca pe acelasi bilet la pretul de 1,20 lei varianta simpla.
  • Loto 5/40, la care pretul unei variante simple este de 1,60 lei, impreuna cu jocul Supernoroc care se poate juca pe acelasi bilet la pretul de 0,80 lei varianta simpla.

Trebuie retinut de catre jucatori ca anumite jocuri expuse mai sus se pot juca numai impreuna cu un alt tip de joc astfel:

  • jocul Noroc se poate juca numai cu conditia de a avea completata si o varianta de joc Loto 6/49 pe biletul aferent acestui joc.
  • jocul Norocplus se poate juca numai cu conditia de a avea completata si o varianta de joc Joker pe biletul aferent acestui joc.
  • jocul Supernoroc se poate juca numai cu conditia de a avea completata si o varianta de joc Loto 5/40 pe biletul aferent acestui joc.
Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.