Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Lady Gaga va fi Maria Magdalena în videoclipul pentru “Judas”

Videoclipul pentru melodia “Judas” va fi lansat în cursul săptămânii viitoare în cadrul emisiunii concurs “American Idol”. Cântăreaţa a dezvăluit câteva lucruri despre melodia foarte controversată şi despre conceptul videoclipului care se vrea a fi o metaforă despre iertare.

Lady Gaga este criticată de Biserica Catolică www.vedetepenet.ro

Iată ce a spus Lady Gaga:

1. Cum te-a influenţat religia catolică în scrierea acestei melodii?

“Nu cred că pregătirea mea religioasă a influenţat în vreun fel anume compunerea acestei melodii. “Judas” este o metaforă şi o analogie despre iertare, trădare şi despre lucrurile care te urmăresc pe parcursul vieţii. Este vorba despre “întunericul” din viaţa cuiva care va sfârşi prin a lumina deasupra sa. Cineva mi-a spus odată: “Dacă nu ai umbre, înseamnă că nu stai în lumină.” Deci melodia este despre bine şi rău, despre înţelegerea şi iertarea demonilor din trecut pentru a te putea îndrepta către viitor. Este o metaforă foarte provocatoare şi agresivă, dar este o metaforă.”

2.Care este conceptul videoclipului?

“Aş vrea ca videoclipul să vorbească de la sine. Am vrut să ilustrez o poveste modernă a apostolilor din Ierusalimul de azi. Eu joc rolul Mariei Magdalena, care îi conduce pe apostoli în oraş, unde îl intâlnesc pe Iisus. Restul rămâne de văzut…”

Termen: Celebritati

Sursa articol:

A fost lansata o noua piesa semnata de Aforic, Aforic a lansat pe canalul oficial de youtube piesa Facem Records, in colaborare cu Chimie, Sonia si Dj Paul, piesa Ice Cream, produsa de Raz One

Afronic cu noua piesa Ice...