Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

La mulți ani, Molecule-F!

Aseară, lumea modei s-a distrat în Herăstrău. Andreea Raicu, Alin Gălățescu sau Iris Șerban sunt doar câțiva dintre cei care au sărbătorit un an de Molecule-F în clubul bucureștean Elements. Am fost și eu pe acolo, iar chiar țin să vă împărtășesc câteva lucruri.

În primul rând, de la intrare, am simțit că sunt un intrus în lumea ”glam” a Bucureștiului. Niciodată nu m-am simțit așa, dar aseară chiar asta eram. Clubul cu vedere spre lac adăpostea nu grupulețe de necunoscuți, ci o gașcă de prieteni. Îmi părea că toată lumea se cunoaște cu toată lumea. Pentru că am ajuns mai târziu la eveniment, voi apela la notițele Dadei.

Petrecerea a început ușor după ora 7, primii să ajungă au fost designerul Lucian Broscațean și criticul de modă Ovidiu Buta. Câteva momente mai târziu, în stilul lor caracteristic, apar Alin Gălățescu, care a ales surprinzător sau nu o vestimentație ”all black”, și Iris Șerban, pe care pentru o secundă am confundat-o cu Carrie Bradshaw/ Sarah Jessica Parker – very casual and natural.

Aniversarea a avut un concept mai puțin obișnuit. Chiar dacă spuneam înainte că am văzut grupulețe, ci mai degrabă o mare de prieteni, cei care au gândit evenimentul i-au împărțit pe invitați în ”insule”. Astfel, dezortorii principali de pe cele cinci insule au fost DaDa, Alex Mazilu (care a făcut poze mai tot timpul, dar se și vede rezultatul), Cristina Bazavan (dacă nu vă sună cunoscut înseamnă că nu citiți Tabu), Chinezu și Mladita.

La momentul în care am ajuns eu, clubul plin de pe malul lacului Herăstrău arăta cam așa: fetele de la Absolutely Fabulous (Diana Enciu și Alina Tanasa), apoi tot undeva la o masă din dreaptă Andreea Raicu, într-un superb sacou din paiete și niște pantaloni negri din piele care n-au făcut decât să ne demonstreze că încă se ține tare. Mai departe, am zărit-o pe Adela Popescu, care a rezemat o canapea mai toată seară purtând o fustă neagră cu buline albe, iar din fața venea cu un zâmbet larg ca de obicei, Noemi Revnic, care a purtat cel mai mortal tricou aseară – ”Proudly wearing Romanian designers” (laitmotivul petrecerii de aseară).

Toată lumea a gustat din minunatele cocktailuri cu Campari și platourile delicioase și au trecut la a discuta despre viitoare proiecte sau despre hainele celor din jur. Stând la bar, le-am observat pe fetele de la Pixie Shoes, proudly wearing their own designs, Nana Falemi, Joaquin Bonilla (singurul dintre bărbați pentru care chiar a venit vara; era în pantaloni scurți), dar și pe gazda întregului eveniment Mirela Bucovicean. Aș fi spus că a fost o petrecere colorată, în care a dominat negrul și cremul, dar atunci aș uita de Dana Rogoz, care a venit într-un minunat compleu clasic alb.

Dacă acum un an se preconiza falimentul modei, iată că Molecule-F a venit pe piață tocmai pentru a contrazice această sumbră prezicere. Site-ul, care vinde creații aparținând exclusiv designerilor românești, se bucură de un real succes. Tinerii designeri români n-au un showroom în care să-și expună creațiile, iar aici intervine proiectul Molecule-F, care oferă spațiu de desfășurare tânărului creator de modă, cât și iubitorului de modă oportunitatea de a vizualiza și cumpăra obiecte vestimentare originale, unele chiar unicate.

Termen: Celebritati

Sursa articol:

A fost lansata o noua piesa semnata de Aforic, Aforic a lansat pe canalul oficial de youtube piesa Facem Records, in colaborare cu Chimie, Sonia si Dj Paul, piesa Ice Cream, produsa de Raz One

Afronic cu noua piesa Ice...

Va oferim o gama variata de produse la cele mai bune preturi din Romania oferite de magazinul online emag.ro unde livrarea produsului este gratis. Cumpararea se face direct pe site si plata o faci la primirea coletului. Simplu si rapid nu ? Produsele sunt mai ieftine decat la magazin.