Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Invitatie conferinta de presa finalizarea proiectului "Performanta pentru competitivitate prin implementare sistem ERP in cadrul SC Star Storage SRL"

SC STAR STORAGE SRL va invita vineri, 27 mai 2011, ora 10.30, la sediul sau din Bulevardul Dimitrie Pompei, nr. 8, Bucuresti, unde va avea loc conferinta de presa in cadrul careia se vor prezenta rezultatele implementarii proiectului "Performanta pentru competitivitate prin implementare sistem ERP in cadrul SC STAR STORAGE SRL" in perioada 2 septembrie 2010 - 1 iunie 2011, proiect co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, in baza contractului de finantare incheiat cu Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale.

Termen: Fonduri

Sursa articol:

International Business Promotion, companie romaneasca specializata in sisteme informationale multimedia si servicii de promovare selectiva, a initiat anul trecut un program de seminarii "IMM FOCUS REGIONAL - Solutii pentru profit".

"Izvoarele de aur" este numele unui proiect de promovare turistica a statiunii Baile Olanesti care se va derula in perioada urmatoarea, a declarat primarul localitatii Gheorghe Ciuca.

Cursul se refera cu precadere la POS DRU, POS MEDIU, POR si PO DCA.

Cursul "Managementul si implementarea contractelor cu finantare europeana. Audit. Achizitii. Control" va fi sustinut de:
Victoria HODINA - consilier Autoritatea de Management din cadrul Ministerului Finantelor Publice (expertiza de peste 6 a...

Strategia Europa 2020 si economia europeana se bazeaza in mare masura pe valorificarea potentialului de care dispun intreprinderile mici si mijlocii (IMM).