Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Informatii complete privind solicitarea scrisorii de confort in cazul beneficiarilor privati ai POS CCE

In cursul anului 2010, MFP a initiat un proces activ de consultare a mediului bancar in scopul identificarii de solutii viabile pentru cresterea gradului de absorbtie a fondurilor europene. In acest scop a fost infiintat un Grup de lucru format din reprezentanti ai
MFP, ai Asociatiei Romane a Bancilor (ARB) si ai sectorului bancar, precum si reprezentanti ai Autoritatilor de management cu responsabilitati in implementarea acestor fonduri.

Termen: Fonduri

Sursa articol:

International Business Promotion, companie romaneasca specializata in sisteme informationale multimedia si servicii de promovare selectiva, a initiat anul trecut un program de seminarii "IMM FOCUS REGIONAL - Solutii pentru profit".

"Izvoarele de aur" este numele unui proiect de promovare turistica a statiunii Baile Olanesti care se va derula in perioada urmatoarea, a declarat primarul localitatii Gheorghe Ciuca.

Cursul se refera cu precadere la POS DRU, POS MEDIU, POR si PO DCA.

Cursul "Managementul si implementarea contractelor cu finantare europeana. Audit. Achizitii. Control" va fi sustinut de:
Victoria HODINA - consilier Autoritatea de Management din cadrul Ministerului Finantelor Publice (expertiza de peste 6 a...

Strategia Europa 2020 si economia europeana se bazeaza in mare masura pe valorificarea potentialului de care dispun intreprinderile mici si mijlocii (IMM).