Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Gaseste rapid locuri de munca

Societate angajatoare forta de munca din Bucuresti ajuta la gasirea unor locuri de munca promovandu-va Cv ul dv-stra la mai multe firme atat din tara cat si din strainatate care au nevoie de muncitori necalificat sau calificat in urmatoarele tari:
- Italia, Spania, Anglia, Germania in urmatoarele domenii de munca: Agricultura, Muncitori fabrica necalificati, Muncitori panouri solare, Muncitori sere flori, Muncitori in domeniu hotelier necalificati, Cameriste, etc.Pentru femei, barbati sau cupluri.

Firma colaboreaza cu peste 50 firme angajatoare din tara si peste 30 firme angajatoare din diferite tari, firme care nu cer taxe sau comisioane. Contractele de munca se fac din tara pe o peroada intre 2l uni sau 12 luni. Salarizare este intre 1200 Euro si 2300 Euro.

Costul programului este de 80 Lei cu toate taxele incluse. Pot aplica toate persoanele cu varsta cuprinsa intre 18-58 ani(din orice oras). Pentru intreaga oferta de munca si mai multe informatii puteti contacta numarul: 0754756383 sau la 0785992148 intre orele 9-12 sau 16-19 de luni pana duminica sau la yahoo messenger id: angajarirapide

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.

Va oferim o gama variata de produse la cele mai bune preturi din Romania oferite de magazinul online emag.ro unde livrarea produsului este gratis. Cumpararea se face direct pe site si plata o faci la primirea coletului. Simplu si rapid nu ? Produsele sunt mai ieftine decat la magazin.