Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Forumul Performanta, Strategie si Balanced Scorecard in Romania 2012

Acumen Integrat anunta organizarea Forumului Performanta, Strategie si Balanced Scorecard in Romania 2012. Forumul va avea loc la Bucuresti, in perioada 16-18 mai 2012, la Howard Johnson Grand Plaza Hotel.

Pe parcursul a trei zile, Forumul va reuni profesionisti din tara si strainatate, cu interes in managementul performantei. Evenimentul este format din doua module: un Masterclass de o zi sustinut de catre doi experti internationali cu rezultate exceptionale in domeniul strategiei, managementului performantei si Balanced Scorecard, precum si doua zile de Conferinta, dedicate bunelor practici in organizatiile din Romania.

Forumul va incepe pe data de 16 mai cu un Masterclass in limba engleza, sustinut de: Dr. Ahmed Samy, Directorul Biroului de Strategie si Management al Performantei, din cadrul Western Region Municipality, Guvernul Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite si de Dr. Mohamed Moustafa Mahmoud, Consilier al Ministrului Muncii din Arabia Saudita, vicepresedinte Dezvoltare Organizationala in cadrul Savola Group si Director Executiv al Institutului Madinah pentru Leadership si Antreprenoriat. In cadrul celor doua sesiuni de Masterclass se vor analiza studii de caz amplesi se vor oferisfaturi practice despre implementarea si utilizarea sistemelor de management al performantei, precum Balanced Scorecard, atat la nivelul organizatiilor private, cat si al celor publice.

Pe 17 si 18 mai, Forumul va continua cu doua zile de conferinta, in limba romana. Pe parcursul acestora, vor fi prezenti experti romani din companii precum OMV Petrom, Continental Automotive, EFG Retail Services, Freescale Romania, Scandia Food, Ambient si MediaPro Studios. Acestia vor prezenta bune practici pe baza unor studii de caz detaliate in cadrul a patru sectiuni:

- Strategie si planificare strategica;
- Sisteme de management al performantei bazate pe Balanced Scorecard;
- KPI si criterii de performanta;
- Sisteme de bonusare si cultura organizationala orientata spre performanta.

Scopul evenimentului este sa faciliteze transferul expertizei si impartasirea experientei in implementarea si utilizarea instrumentelor si sistemelor de management al performantei, la diferite niveluri organizationale catre profesionistii din Romania interesati de aceasta capabilitate organizationala.

Adrian Brudan, directorul Forumului si Manager Solutii Performanta Organizationala in cadrul Acumen Integrat, considera ca „Forumul Performanta, Strategie si Balanced Scorecard in Romania 2012 completeaza seria de evenimente dedicate profesionistilor din Romania, interesati de managementul performantei. Prin aceste initiative dorim sa contribuim la cresterea nivelului de expertiza in cadrul organizatiilor din Romania prin integrarea de bune practici de la nivel national si international.”.

Pentru detalii despre program, vorbitori, taxa de participare, reduceri si modalitati de inscriere, va invitam sa accesati site-ul oficial al Forumului: www.forum.kpis.ro

Despre Acumen Integrat

Acumen Integrat este o companie romaneasca de cercetare si consultanta, cu sediul in Cluj-Napoca, specializata in oferirea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual. Serviciile oferite cuprind implementarea de sisteme de management al performantei, audit de performanta, optimizarea folosirii indicatorilor de performanta, instruire profesionala si management de proiect. Compania opereaza IndicatoridePerformanta.ro, cea mai mare comunitate de profesionisti din Romania specializata in masurarea si managementul performantei.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati:

Manager de proiect
Cosmin Dumitru Chindris
Tel.: +40 740 963 912
Email: Cosmin.Chindris@acumen.ro

Marketing
Gabriela Grosu, Coordonator Marketing si Comunicare
Tel.: +40 264 414 360
Email: Gabriela.Grosu@acumen.ro
Web: www.acumenintegrat.ro

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.