Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Exclusiv trupa Heaven: “Ne ambiţionează faptul că avem admiratori care ne susţin constant şi cred în noi”

Fetele din trupa Heaven, Adina, Roxana şi Aliana şi-au dedicat o parte din puţinul lor timp liber pentru a acorda un interviu în exclusivitate pentru Vedete Pe Net. Au vorbit despre cel mai recent single al lor, “Dynamite”, despre cum decurge o zi în “Heaven”, despre prietenie, muncă, planuri şi multe alte lucruri interesante. Iată ce a ieşit!

1. Ce puteţi spune despre cel mai recent single al vostru?
Cel mai recent single al nostru se numeşte “Dynamite” şi este o piesă compusă şi produsă de către Gabi Huiban (Gala Records). Aceasta vine după “Sexy Girl”, o piesă pe care aţi putut să o ascultaţi peste tot vara trecută şi sperăm din tot sufletul să aibă acelaşi drum spre succes.

2. Aveţi în plan şi un videoclip pentru acest single?
Nu ştim încă sigur. Ne dorim foarte mult un videoclip pentru piesă, însă sunt mai multe lucruri la mijloc. Dacă admiratorii noştri vor face ca piesa aceasta să fie un HIT în adevăratul sens al cuvântului, cum a fost şi cu “Sexy Girl”, cu siguranţă vom face şi un videoclip frumos care să se potrivească cu mesajul piesei.

3. Cum decurge o zi din viaţa “Heaven”?
O zi din viaţa “Heaven” este foarte agitată, dar în acelaşi timp frumoasă. Noi facem ceea ce ne dorim, ne bucurăm că publicul pentru care cântam ne apreciază şi asta ne ambiţionează din ce în ce mai mult să facem lucrurile la un nivel cât mai profesionist.

4. Privind în urmă, credeţi că acum este mai uşor pentru cineva să se lanseze în muzică?
Nu neapărat. După cum vezi, acum se ascultă foarte mult dance, însă oamenii au început să fie deja mai selectivi, aşa că unui debutant îi trebuie în primul rând o piesă foarte bună şi…multă răbdare:).

5. Contează mai mult aspectul sau calităţile vocale?
Contează ambele în aceeaşi măsură. Este important să fii plăcut, dar în acelaşi timp să şi transmiţi ceva prin ceea ce cânţi. Sunt într-adevar şi excepţii, dar mai puţine.

6.Ce lucruri vă ambiţionează în viaţa de zi cu zi pe plan personal şi profesional?
Ne ambiţionează faptul că avem admiratori care ne susţin constant şi cred în noi. Acest lucru contează foarte mult pentru o trupă ca să existe pe o piaţă muzicală din ce în ce mai competitivă şi, de ce nu, mai bună din toate punctele de vedere.

7.Care credeţi că este secretul unei cariere muzicale longevive?
Nu ştim sigur dacă există un secret, însă contează foarte mult să munceşti cât mai mult, să ai rabdare, să fii conştient că nu poţi să placi întotdeauna publicului, dar să ştii cum să te adaptezi la cerinţele pieţii şi să fii pregătit pentru absolut orice.

8.În trecut, între artişti se legau prietenii pe viaţă. Credeţi ca în contextul actual al showbizului mai este posibil acest lucru?
Cu siguranţă există legături puternice şi acum. De exemplu, noi suntem prietene foarte bune cu Lora, pe care o admiram şi o apreciem foarte mult. De fiecare dată ne consultăm şi contează foarte mult, atât pentru noi, cât şi pentru ea acest lucru.

9.Nu vă doriţi şi o carieră internaţională?
Cine nu îşi doreşte?:)) Piesa “Sexy Girl” a depăşit graniţele României şi a fost 7 săptămâni în top Nielsen în Cipru şi de asemenea, a fost ascultată şi în Turcia. Ne-ar face mare plăcere să repetăm această performanţă şi cu “Dynamite”,însă suntem înca în promovare şi sperăm să fie totul bine:).

10. Ce planuri legate de carieră aveţi?
Să promovăm cât mai bine piesa “Dynamite” şi să fim cât mai aproape de admiratorii noştri pe Facebook (http://facebook.com/heavenofficial), Twitter (http://twitter.com/heavenoficial) şi în curând pe siteul nostru. Vă aşteptăm cu mare drag:).

11.Recent va fi finala mare Eurovision. V-aţi gândit să participaţi?
Sperăm ca România să facă o impresie bună cu piesa aleasă în acest an. Referitor la participarea noastră, dacă vom simţi vreodată că este momentul şi că avem o piesă ce corespunde cerinţelor, cu siguranţă vom participa.

12.Recent s-a încheiat una dintre cele mai mediatizate emisiuni din ultima perioadă “Românii au talent”. Voi pe cine aţi văzut câştigător?
Din păcate nu am avut timpul necesar pentru a urmări cu sufletul la gură fiecare ediţie, însă ceea ce am văzut ne-a plăcut foarte mult. A fost ceva nou pentru România şi românii au votat ceea ce le-a plăcut. Că apoi au fost alte discuţii, deja este altă poveste. Majoritatea a votat…

13. Un mesaj pentru fanii voştri şi cititorii “Vedete pe Net”?
Atât fanilor noştri cât şi cititorilor “Vedete pe Net” le urăm multă sănătate, să se bucure în continuare de muzica noastră şi să ne aprecieze aşa cum au făcut-o şi până acum. Voi sunteţi foarte importanţi pentru ceea ce facem noi. Vă pupăm!:)

Termen: Celebritati

Sursa articol:

A fost lansata o noua piesa semnata de Aforic, Aforic a lansat pe canalul oficial de youtube piesa Facem Records, in colaborare cu Chimie, Sonia si Dj Paul, piesa Ice Cream, produsa de Raz One

Afronic cu noua piesa Ice...