Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Este sistemul Martingale cel mai potrivit pentru pasionatii de pariuri sportive?

Desi sistemul Martingale a fost creat initial pentru ruletistii din cazinouri, el a inceput sa fie preluat si de catre pasionatii de pariuri sportive si de cei care folosesc biletul zilei. Bazat pe o formula matematica, sistemul Martingale consta in cresterea progresiva a mizelor in functie de castigurile sau pierderile de la masa de joc, sau de pe biletele cu pariurile sportive.

Inainte de a il detalia putin, este important ca toti cei ce il folosesc, sa inteleaga faptul ca acest sistem nu este unul care sa dea rezultate pe termen lung, ci doar pentru ca sansele de a avea o balanta pozitiva – a contului- la sfarsitul zilei, sa fie ceva mai mare.

Intreaga strategie de joc se bazeaza pe urmatoarea formula:

Miza = ( L + P) / (O - 1)

unde:
L = totalul acumulat din pierderile anterioare (suma totala a biletelor jucate pana in momentul respectiv);
P = profit dorit (teoretic, P poate sa ia orice valoare pozitiva mai mare ca factorul L);
O = sanse decimale (cota totala de pe bilet sau suma cotelor fiecarui meci selectat);

De asemenea, e important sa spunem ca sistemul Martingale se poate aplica doar din a doua tura de joc si doar daca pariorul are la dispozitie o suma mai mare de bani. Fiind vorba de un sistem de crestere progresiva a mizelor, e logic ca pe urmatoarele pariuri (online sau la sediul agentiilor de bilete), respectiv bilete, mizele jucate sa fie ceva mai mari decat cele anterioare, pentru a putea acoperi eventualele pierderi.

Problema principala a acestui sistem e faptul ca el a fost conceput pentru ruletistii care pariau pe culoare – la ruleta; avea la dispozitie, deci, doar doua variabile: rosu sau negru. Ei bine, in cazul pariurilor sportive, numarul de variabile creste direct proportional cu numarul de meciuri pe a caror rezultat se mizeaza. Mai mult, un astfel de pariu nu poate contine mereu aceleasi echipe, respectiv aceleasi meciuri, deci numarul de variabile creste si mai mult, facand astfel ca sansele de castig sa fie si mai mici.

Totusi, avantajul principal e faptul ca in cazul in care in ziua respectiva exista meciuri care efectiv nu pot crea surprize (de exemplu, un meci intre echipele nationale de fotbal ale Braziliei si ale Malteri), sistemul Martingale ofera o viziune clara asupra mizelor ce trebuie jucate pentru a acoperi pierderile anterioare. Tocmai din acest motiv, cei ce utilizeaza strategia de mai sus, aleg de regula pariuri sigure – sau cu sansa de castig foarte mare – pe care pariaza sume destul de mari. Sigur, din cand in cand rezultate neprevazute pot aparea, insa asta e o lege nescrisa a pariurilor pe care nimeni nu o poate schimba din pacate.

Link-uri utile: Top 5 case de pariuri online

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.