Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Detinut in penitenciar omorat in bataie de Gardieni

Dupa incidentul produs la penitenciaru din Galati in data de 4 iunie 2010, unde detinutul Constantin Sandu a fost omorat in bataie de cinci gardieni (niste animale) al penetenciarului din Galati, sa sesizat comisia de disciplina din cadrul ANP cum ca Unii ofiţeri tolerează abaterile disciplinare ale subordonatilor, iar conducerea Penitenciarului ignora neregulile petrecute in spatele gratiilor, detinutul a fost tarat pe coridoarele penitenciarului, plin de sange, cu catusele la maini.

Romania a devenit o tara de mizerie, condusa de oameni de kkat, toata lumea cu functie face ce vrea, daca e Judecator condamna pe nedrept, daca e Medic, omoara copii, pacientinnevinovati (si sunt doar suspendati din functie), daca e Gardian in penitenciar omoara oameni, oare acesti oameni nu se gandesc ca la randul lor sunt tot oameni? Ce bine ar fi fost ca cei care gresesc sa plateasca cu aceeasi moneda.

Ancheta Administratiei Nationale a Penitenciarelor realizata la puscaria din Galati, in perioada 04 - 11 iunie 2010, a scos la iveala abuzurile de neimaginat la care sunt supusi detinutii.

Dezvaluirile unui gardiandian din penitenciarul din Galati :
http://www.click.ro/actualitate/din_tara/Dezvaluirile-gardian-animale-L-au-detinut_0_976102403.html

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.