Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Descoperă PayPal

Cumpără din întreaga lume

Odată ce ți-ai făcut un cont PayPal și ai adăugat cardul tău de credit, poți începe cumpărăturile imediat. Este mai sigur cu PayPal pentru că nu trebuie să introduci datele tale financiare pe site-ul vânzătorului. De asemenea, este mai convenabil pentru că nu trebuie să reintroduci datele tale de fiecare dată când cumperi ceva și poți finaliza tranzacția cu doar câteva click-uri.

Prioritatea numărul unu a PayPal este siguranța utilizatorilor. Cu PayPal, te simți în siguranță chiar și atunci când cumperi de la vânzătorii de care tocmai ai auzit pentru prima dată. Nu numai că ești acoperit prin politica PayPal, oferită gratuit, de siguranță pentru cumpărăturile, atât în magazinele online cât și pe eBay, dar, de asemenea, poți fi sigur că nu vor fi dezvăluite niciodată vânzătorilor datele tale financiare, cum ar fi numărul cardului tău de credit sau numărul contului bancar.

Plătind prin PayPal, dezvălui doar adresa de email atașată la contul tău PayPal. Comercianții sau magazinele online primesc plata de la PayPal, fără a avea acces la datele tale financiare. Datele tale confidențiale sunt stocate în siguranță pe serverele companiei.

Este PayPal-ul cu adevărat gratuit?

-Nu trebuie să plătești ca să te bucuri de siguranța, viteza și confortul oferite de PayPal. Poți profita de toate aceste beneficii în mod gratuit:
-Este gratuit să deschizi un cont PayPal
-Este gratuit să cumperi online de pe mii de site-uri
-Ai siguranța oferită gratuit de PayPal de oriunde ai cumpăra, astfel încât în cazul improbabil în care un lucru nu este livrat sau nu este ceea ce te-ai fi așteptat, îți poți obține banii înapoi. Se aplică anumiți Termeni și condiții.

[[Visit blog to check out this spoiler]]

-Este gratuit să trimiţi bani în aceeaşi monedă atunci când utilizezi soldul tău
-Este gratuit să retragi bani din soldul tău PayPal în contul tău bancar.
-Se percep taxe pentru orice tranzacţie care implică conversie valutară şi pentru plăţile primite prin PayPal. Pentru a verifica taxele de primire, dă click pe Taxe în partea de jos a oricărei pagini PayPal.
Cum îți faci un cont?
Du-te la www.paypal.com și dă click pe Sign up (Înregistrează-te) sau pur și simplu dă click pe butonul de mai jos. Fă-ți un cont PayPal acum.
Selectează tipul de cont. Dacă mai mult cumperi, însa vinzi mai rar, deschide un cont Personal (personal) sau Premier (special).
Completează formularul cu adresa ta de email, parola și adresa poștală.
Cum adaugi un card de credit?
Du-te la www.paypal.com și conectează-te la contul tău PayPal cu adresa ta de email și parola PayPal.
La pagina My Account Overview (Vizualizare cont), du-te în dreptul meniului Profile (Profil) și selectează Add or Edit Card (Modifică sau adaugă card).
Completează formularul și dă click pe Add Card (Adaugă card).

Termen: IT

Sursa articol:

[Acest articol face parte din seria Lansarea si administrarea unui blog WordPress] Am instalat WordPress, l-am securizat, am ales permalink-urile potrivite, ne-am asociat si-un gravatar… ce mai facem acum? Acum facem o chestie simpla, care d...

Vorbesti mai ieftin iar de banii tăi plantăm copaci pentru un aer mai curat. Cam așa se poate rezuma inițiativa celor de la 4PSA privind licențierea Primele Extensii (First Extensions License). Concret, noul program permite achiziționarea unei lic...

[Acest articol face parte din seria Lansarea si administrarea unui blog WordPress] Ar trebui sa aveti instalata deja o instanta WordPress cu un grad de securizare peste medie, daca ati urmat sfaturile din postul anterior (Instalare WordPress pas c...

Saptamana aceasta Armin van Buuren a mixat live din Ibiza. A State of Trance 518 nu a avut un tune of the week si nici future favorite. Putem zice ca toate piesele din tracklist-ul de saptamana asta pot fi tune of the weeck pentru ca sunt cele mai...

COSMOTE România anunţă că, începând de mâine, 15 iulie, toţi clienţii săi se vor putea bucura de un nou portofoliu de abonamente pentru utilizatorii de voce şi date, conceput pentru a răspunde tuturor nevoilor de comunicare, de la XS până la XXL....