Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Definitia afiliatului in lumea vanzarile online

In lumea vanzarilor online, tu esti persoana afiliata, in afara de cazul in care esti proprietarul unui produs. In acest caz vei fi numit comerciant. Persoanele affiliate si comerciantii au o legatura directa, si este foarte important ca legatura dintre ei sa fie una buna. Termenul de afiliat pleaca de la premiza ca tu esti legat de o companie, si lucrezi pentru ei, chiar daca nu ai un contract.

Poti lucra pentru multe firme ca persoana afiliata in acelasi timp promovand multe produse. Persoanele affiliate lucreaza pentru comercianti deoarece ei aduc clienti la usa comerciantului. Daca esti afiliatul unei firme, cand trimiti un vizitator pe site-ul comerciantului, vei fi platit pentru orice lucru pe care vizitatorii il cumpara de pe site. Cand un vizitator cumpara ceva, comerciantul iti va plati un commission, cateodata pana la 75% din valoarea produsului cumparat. Asa ca este simplu, ca afiliat slujba ta este de a aduce vizitatori care sa intre pe site-ul comerciantului.

De ce persoanele afiliate sunt importante?
Daca esti un comerciant si ai un produs pe care vrei sa-l vinzi online poti sa nu ai calitatea necesara de a promova produsul, sau vrei sa ajungi la o audienta mare pe care nu o poti atinge de unul singur. Tu platesti persoanele affiliate cu un procent din fiecare vanzare pe care ei o genereaza.

Multe firme pe sistemul de Affiliate Marketing si se bazeaza pe afiliatii lor, pe care ii platesc bucurosi pentru munca grea depusa de fiecare in parte.

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.

Va oferim o gama variata de produse la cele mai bune preturi din Romania oferite de magazinul online emag.ro unde livrarea produsului este gratis. Cumpararea se face direct pe site si plata o faci la primirea coletului. Simplu si rapid nu ? Produsele sunt mai ieftine decat la magazin.