Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Cursuri de actorie pentru copii, adolescenţi şi adulţi

Daca aţi visat dintotdeauna să deveniţi actor/actriţă, acum aveţi ocazia datorită cursurilor susţinute de actorul Dorin Ionescu. Odată cu luna mai au luat start înscrierile pentru grupele de începători copii, adolescenţi şi adulţi, iar cursurile vor începe din luna septembrie. Locaţia desfaşurării cursurilor este: strada Hristo Botev, nr 7, iar ca puncte de reper, Universitate – Piaţa Rosetti.

Cursurile de actorie vor ajuta la o mai mare încredere în sine, la dezinhibare, vor stimula creativitatea, socializarea, munca în echipă, autocunoaşterea, spontaneitatea, comunicarea etc., dar şi la crearea unui personaj dintr-o piesă de teatru. Participanţii vor lua parte la construirea unui spectacol şi vor fi sprijiniţi să-şi construiască personajul, costumul, machiajul, coregrafia etc.

Cursurile de actorie vor fi structurate în mai multe capitole şi anume:

Improvizaţie
Dicţie
Respiraţie
Mişcare scenică
Teatru.(din semestrul al doilea)

Cei care doresc mai multe detalii pot accesa www.cursuri-actorie.com, pot suna la unul din numerele de telefon 0721.185.765, 0371.382.089, sau pot trimite un e-mail la la idedei2@yahoo.com.

Termen: Celebritati

Sursa articol:

A fost lansata o noua piesa semnata de Aforic, Aforic a lansat pe canalul oficial de youtube piesa Facem Records, in colaborare cu Chimie, Sonia si Dj Paul, piesa Ice Cream, produsa de Raz One

Afronic cu noua piesa Ice...