Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Cum stim daca ne place firma din spatele unui site?

Prima impresie conteaza. Nu mai ai sansa sa faci o a doua impresie buna. Primele secunde sunt cele mai importante in afaceri. Acestea sunt expresii arhicunoscute din lumea afacerilor dar si din viata de zi cu zi. Dar, ce ne facem atunci cand prima impresie despre un business se regaseste direct pe prima pagina a site-ului?

Ce sa contina si ce sa nu contina? Ce identitate vizuala sa aiba? Care sunt cuvintele cheie pe care le vede cititorul pe landing page? Sa luam spre exemplu site-ul unei agentii de traduceri, care lucreaza in sistem business-to-business in zona de traduceri industriale si pentru companii.

Syncro Translation Services este un birou de traduceri din Bucuresti si este de gasit pe site-ul http://www.syncrotranslation.com. Ajunsi pe site puteti observa structura si claritatea prezentarii companiei. Logo-ul, fontul, culoarea vorbesc despre comunicarea etica si transparenta cu posibilul client. Pe langa servicii de traducere si interpretariat, Syncro Translation ofera inclusiv servicii de grafica pentru branding si rebranding, materiale publicitare Web si print, aplicatii sau ilustratii si prelucrare grafica.

Cand vrei sa cumperi un serviciu sau un produs complex de pe un site, nu uita sa cauti si rubrica testimoniale sau mai simplu ce au spus clientii despre colaborarea cu firma respectiva. Observa daca aceste pareri ale clientilor sunt reale si credibile, daca au ceva in comun cu oferta se servicii pe care si tu o cauti. Pe www.syncrotranslation.com gasesti rapid si simplu toate datele de care ai nevoie sa faci o estimare de cost, sa ceri o oferta si sa poti lua legatura cu o persoana din agentie. Asa se descrie un site ce reprezinta un business de incredere, transparent si onest.

Daca esti interesat de optiunea „cariere” e bine sa ai in vedere compatibilitatea dintre valorile tale si misiunea si valorile companiei. Sa citesti printre randuri daca aveti ceva in comun si sa ai acel prim sentiment ca si tu, ca angajat sau colaborator si clientii sunteti la fel de mult valorizati. Pentru ca doar asa functioneaza echipele de succes.

Evita site-urile unde sunt neconcordante in exprimare sau unde gasesti foarte multe adaugiri si notite cu font neclar sau ilizibil. E ca si cand mergi la cineva in casa si susoteste pe la spatele tau. S-ar putea sa descoperi clauze sau taxe „surpriza”, conditii care mai de care sau colaborari inechitabile.

Nimeni nu poate garanta o colaborare de succes in afaceri, dar avand in vedere cateva aspecte esentiale de comunicare, poti evita multe situatii neplacute sau incompatibilitati.

Exemple de site-uri bune sunt nenumarate, noua ne-a placut site-ul Syncro Translation Services pentru ca este organizat, simplu de urmarit, gasesti fara ocolisuri tot ce ai nevoie si nu sunt elemente care sa iti distraga atentia.

Sa vorbesti pe limba clientului, sa asculti care sunt nevoile lui, sa descoperi ce poti face mai bine pentru el sunt valori care trebuie sa fie usor de inteles atunci cand accesezi site-ul unui birou de traduceri sau de consultanta, indiferent de domeniu.

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.