Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Cum functioneaza site-urile de anunturi imobiliare

Toti proprietarii de imobile trebuie sa conceapa si sa posteze anunturi imobiliare in cazul in care vor sa isi vanda proprietatea. Aceasta este principala modalitate prin care se poate vinde un imobil, o alta varianta fiind apelarea la serviciile unei agentii imobiliare care se va ocupa atat de promovare, cat si de gasirea clientului si de intocmirea actelor necesare prin intermediul cabinetelor notariale cu care lucreaza sau cu cele alese de catre client.

Statistic, peste 80% dintre proprietarii de imobile isi posteaza anunturile de vanzare pe site-uri dedicate.

Avantajele postarii anunturilor imobiliare pe site-urile de profil

Numarul mare de site-uri pline de anunturi imobiliare a creat o concurenta acerba in acest domeniu, tot mai multe persoane apeland la serviciile acestora datorita principalelor avantaje pe care le ofera:

1. Numar mare de vizitatori - site-urile dedicate anunturilor imobiliare ofera in primul rand posibilitatea ca anuntul postat pe acestea sa fie vazut si citit de un numar mare de persoane, acest lucru fiind posibil datorita numarului foarte mare de vizitatori pe care acestea ii au zi de zi. Accesarea site-urilor nu implica nici un cost din partea utilizatorilor asa cum este cazul presei scrise de profil care pentru a putea fi citita trebuie sa fie mai intai cumparata.

2. Posibilitatea de postare gratuita sau cu costuri foarte mici - aceste site-uri isi castiga vizitatorii datorita numarului mare de oferte imobiliare de actualitate pe care le contin, iar numarul mare de anunturi postate rezulta din faptul ca acest lucru se face fara nici un cost. In cazul in care se doreste promovarea anuntului, care consta in afisarea acestuia pe pagina de start sau readucerea la intervale regulate de timp in capatul listei, site-urile de profil percep anumite taxe. Costurile de promovare practicate de acestea sunt mult mai mici comparativ cu cele practicate de presa de profil.

3. Actualizarea permanenta a anunturilor oferita de site-urile de calitate - cu toate ca exista anumite site-uri care pentru a avea continut nu isi actualizeaza lista de anunturi imobiliare la intervale regulate, site-urile care si-au castigat un renume pe piata de profil de genul www.gimo.ro ofera vizitatorilor servicii de cea mai inalta calitate. Administratorii acestor site-uri sunt interesati in permanenta sa aiba anunturi de actualitate, dar si sa posteze, sub forma de articole, cele mai noi informatii legate de domeniul imobiliar. In acest fel, vizitatorii se vor reintoarce pe site ori de cate ori vor avea nevoie si vor recomanda cu toata increderea un site pe care au gasit servicii de calitate.

Atat pentru proprietarii de imobile cat si pentru persoanele interesate de achizitionarea unui imobil, apelarea la serviciile oferite de site-urile cu anunturi imobiliare a devenit cea mai eficienta, rapida si mai ieftina varianta prin care se poate incheia o tranzactie imobiliara.

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.

Va oferim o gama variata de produse la cele mai bune preturi din Romania oferite de magazinul online emag.ro unde livrarea produsului este gratis. Cumpararea se face direct pe site si plata o faci la primirea coletului. Simplu si rapid nu ? Produsele sunt mai ieftine decat la magazin.