Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Cum alegem un server dedicat?

A trece la un server dedicat necesită un plus de research din partea dumneavoastră, mai ales dacă dețineți o companie. Pentru a alege un server dedicat ieftin, care să fie eficient pentru afacerea dumneavoastră, trebuie să luați în calcul un număr de factori decisivi. Chiar dacă procesul de alegere a serverului dedicat ideal pentru dumneavoastră este îndelungat și complicat, veți descoperi că finalitatea va ajuta site-ul dumneavoastră să funcționeze la parametri maximi.

Afacerea dumneavoastră vă oferă multe informații legate de ceea ce ar trebui să aibă un server dedicat. În primul rând, trebuie să vă interesați de protecția datelor de pe server, și anume de antivirus, firewall, dar și de nivelul de securitate al companiei care oferă găzduirea. În cazul în care aveți licență pentru un anumit software de protecție, trebuie să aflați dacă această companie de hosting vă permite instalarea programului.

Un alt factor important este posibilitatea de a avea root pe server, ceea ce înseamnă că dumneavoastră sau o persoană de încredere din compania dumneavoastră poate administra toate aspectele de software a serverului dedicat, incluzând partea de programare, de instalare a programelor etc..

Pentru a putea ajunge la performanțele dorite, trebuie să știți cât mai exact numărul de vizitatori ai site-ului dumneavoastră, dar și consumul de resurse al acestuia. Este mai bine să achiziționați un server dedicat mai performant, decât să ajungeți în situația în care hardware-ul în sine nu poate face față cererii.

Dacă țineți cont și de zona geografică din care provin vizitatorii dumneavoastră, atunci ar fi înțelept să achiziționați un server într-o locație apropiată. Acest fapt duce la o îmbunătățire a traficului dintre dumneavoastră și clienți.

Nu în ultimul rând, foarte important este și bugetul pe care doriți să îl alocați unui server dedicat. Trebuie să aflați informații despre taxele de instalare, despre taxele suplimentare datorate unor beneficii pe care le doriți etc.. De exemplu, dacă doriți să beneficiați de cPanel, sau dacă aveți nevoie de serviciu de backup și de restore, este posibil să trebuiască să vă măriți bugetul.

Cel mai important aspect este suportul oferit de compania de web-hosting, deoarece doar aceștia vă vor putea oferi informațiile de care aveți nevoie, dar și suportul necesar pe tot parcursul perioadei contractuale.

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.