Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Criza iti poate aduce afaceri de milioane

Studiul arata ca pana la aparitia internetului 10% din oameni detineau 90% din bani. Dar odata cu aparitia internetului acest lucru pur si simplu a disparut.

Acum practic orice om cu o idee buna poate sa-si asigure venituri incredibile cu ajutorul acestei extraordinare unelte care este Internetul. Acum cine detine informatia detine puterea. Iar cel mai important instrument al acestei noi ere este evident, internetul.

Acum vine partea cea mai importanta: Sporul natural la nivel global este de 1 la 10, adica o persoana moare si alte 10 se nasc. Cu alte cuvinte, la fiecare 10 secunde se naste un om care acceseaza internetul si nu a auzit de afacerea ta online.

Nu degeaba foarte multi, tot mai multi, investesc in tot ceea ce tine de internet, mai ales afacerile pe internet.

Acum este momentul cel mai propice in istoria internetului de a promova o afacere pe internet, Mai ales in Romania.

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.