Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Content writer

Fara continut, o pagina web, fie ea cat de scumpa, este ca un ambalaj pretentios, dar gol pe dinauntru. Pentru a reusi in vastul domeniu al internetului, unde competita este mereu cu un pas inainte, continutul unei pagini trebuie sa fie de cea mai buna calitate, bine cercetat, interesant si in primul rand, unic.

Foarte multi content writeri ofera servicii de acest gen, insa foarte putini se ridica cu adevarat la standardele content writing-ului de calitate.

De ce este continutul unic atat de important?

Continutul unic si bine scris este imperativ pentru succesul oricarui website. Printre sutele de site-uri pe acelasi domeniu, unicitatea informatiei si textului devin absolut esentiale pentru rankingul paginii in motoarele de cautare principale.

Fiecare dintre aceste motoare de cautare pun accent pe relevanta si calitatea informatiei, iar in termeni de seo content writing, calitate inseamna continut unic, bine redactat.

Daca un website contine informatie prea similara de la o pagina la alta, acesta poate induce in confuzie motoarele de cautare, rezultand intr-un plasament defavorabil in rezultate.

Copierea sau rescrierea informatiei similare pe paginile aceluiasi site este nerecomandata in aceeasi masura cu suprasaturarea continutului cu cuvinte cheie, pentru a evita etichetarea textului sau paginii drept spam.

In aceste situatii se observa diferenta intre un seo content writer lipsit de experienta si unul profesionist, iar pe termen lung, un detinator de pagina web bine informat asupra serviciilor pe care le plateste, va economisi bani apeland la serviciile de cea mai buna calitate.

In content writing, pretul reflecta calitatea

Internetul este plin de oferte de servicii de content writing. De la freelanceri, la companii si bloggeri reprofilati, aproape oricine are la indemana o tastatura si cateva idei ajunge sa isi ofere serviciile in acest domeniu, iar clientii, adesea neinformati sau fals informati, platesc pretul pentru un serviciu care nu isi atinge scopul final.

Continutul unei pagini nu trebuie doar sa arate si sa sune bine, el trebuie sa fie impecabil, unic si sa respecte toate regulile de SEO pe care un content writer profesionist le stapaneste si le va utiliza pentru a valorifica pe deplin numarul de cuvinte redactate.

In pretul unui content writer profesionist intra:

1. Un studiu al pietei/domeniului de interes pentru a intelege exact publicul caruia i se adreseaza articolul. Nu orice site beneficiaza de tonul cald si relaxat facut cunoscut de popularitatea in plina crestere a blogurilor, in mod similar, nu oricarui site i se potriveste tonul obiectiv, impersonal al articolelor de calitate. Un content writer profesionist va scrie pentru fiecare cititor in parte, pe o voce care sa rezoneze cu publicul tinta, fara a pierde din calitatea si unicitatea informatiei.

2. Distribuirea corecta si eficienta a cuvintelor cheie in pagina. Pentru rezultate optime in motoarele de cautare, titlurile si subtitlurile fiecarui articol trebuie sa contina in mod ideal cuvintele cheie sau variatii ale acestora. Cuvintele cheie sunt acele cuvinte care concentreaza idea principala a paginii sau a articolului, cuvinte care apar in mod frecvent in cautarile pe domeniul respectiv. Acestea trebuie sa apara, in mod ideal, in titluri, in tagurile <H1> si <H2> (in mod uzual acestea reprezinta titluri si respectiv subtitluri) pentru a atrage intr-un mod cat mai natural atentia motoarelor de cautare. Pe langa distributia in titluri si subtitluri, un seo content writer profesionist stie ca aceste cuvinte cheie trebuie sa se gaseasca in articole distribuite uniform, fara sa sune fortat sau sa deranjeze curgerea naturala a textului.

3. Formatarea corespunzatoare. Una dintre cele mai des intalnite preconceptii este aceea ca un text interesant si bine scris este indeajuns pentru a capta atentia utilizatorilor. Studiile contrazic ferm aceasta afirmatie. In realitate, vizitatorii scaneza pagina, oprindu-se doar pe acele puncte de interes sau fraze care atrag atentia. Din acest motiv, un scriitor cu experienta in content writing va produce un text in care informatia importanta este atent subliniata in maniera vizuala prin folosirea de subtitluri, liste si o structura cat mai aerisita si atractiva.

4. Garantia unui text impecabil cu continut unic, care este usor de citit si inteles pentru publicul tinta. Nu in ultimul rand, in pretul unui content writer profesionist intra garantia calitatii. Acesta va oferi servicii pe baza unei experiente extensive, de mii de articole scrise, experienta care ii ofera toate cunostintele necesare pentru a crea un text ce nu doar atrage cititorii si transmite in mod cat mai viu informatia, dar este usor analizat si clasificat de motoarele de cautare pentru rezultate optime in SERP.

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.