Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Content writer

Fara continut, o pagina web, fie ea cat de scumpa, este ca un ambalaj pretentios, dar gol pe dinauntru. Pentru a reusi in vastul domeniu al internetului, unde competita este mereu cu un pas inainte, continutul unei pagini trebuie sa fie de cea mai buna calitate, bine cercetat, interesant si in primul rand, unic.

Foarte multi content writeri ofera servicii de acest gen, insa foarte putini se ridica cu adevarat la standardele content writing-ului de calitate.

De ce este continutul unic atat de important?

Continutul unic si bine scris este imperativ pentru succesul oricarui website. Printre sutele de site-uri pe acelasi domeniu, unicitatea informatiei si textului devin absolut esentiale pentru rankingul paginii in motoarele de cautare principale.

Fiecare dintre aceste motoare de cautare pun accent pe relevanta si calitatea informatiei, iar in termeni de seo content writing, calitate inseamna continut unic, bine redactat.

Daca un website contine informatie prea similara de la o pagina la alta, acesta poate induce in confuzie motoarele de cautare, rezultand intr-un plasament defavorabil in rezultate.

Copierea sau rescrierea informatiei similare pe paginile aceluiasi site este nerecomandata in aceeasi masura cu suprasaturarea continutului cu cuvinte cheie, pentru a evita etichetarea textului sau paginii drept spam.

In aceste situatii se observa diferenta intre un seo content writer lipsit de experienta si unul profesionist, iar pe termen lung, un detinator de pagina web bine informat asupra serviciilor pe care le plateste, va economisi bani apeland la serviciile de cea mai buna calitate.

In content writing, pretul reflecta calitatea

Internetul este plin de oferte de servicii de content writing. De la freelanceri, la companii si bloggeri reprofilati, aproape oricine are la indemana o tastatura si cateva idei ajunge sa isi ofere serviciile in acest domeniu, iar clientii, adesea neinformati sau fals informati, platesc pretul pentru un serviciu care nu isi atinge scopul final.

Continutul unei pagini nu trebuie doar sa arate si sa sune bine, el trebuie sa fie impecabil, unic si sa respecte toate regulile de SEO pe care un content writer profesionist le stapaneste si le va utiliza pentru a valorifica pe deplin numarul de cuvinte redactate.

In pretul unui content writer profesionist intra:

1. Un studiu al pietei/domeniului de interes pentru a intelege exact publicul caruia i se adreseaza articolul. Nu orice site beneficiaza de tonul cald si relaxat facut cunoscut de popularitatea in plina crestere a blogurilor, in mod similar, nu oricarui site i se potriveste tonul obiectiv, impersonal al articolelor de calitate. Un content writer profesionist va scrie pentru fiecare cititor in parte, pe o voce care sa rezoneze cu publicul tinta, fara a pierde din calitatea si unicitatea informatiei.

2. Distribuirea corecta si eficienta a cuvintelor cheie in pagina. Pentru rezultate optime in motoarele de cautare, titlurile si subtitlurile fiecarui articol trebuie sa contina in mod ideal cuvintele cheie sau variatii ale acestora. Cuvintele cheie sunt acele cuvinte care concentreaza idea principala a paginii sau a articolului, cuvinte care apar in mod frecvent in cautarile pe domeniul respectiv. Acestea trebuie sa apara, in mod ideal, in titluri, in tagurile <H1> si <H2> (in mod uzual acestea reprezinta titluri si respectiv subtitluri) pentru a atrage intr-un mod cat mai natural atentia motoarelor de cautare. Pe langa distributia in titluri si subtitluri, un seo content writer profesionist stie ca aceste cuvinte cheie trebuie sa se gaseasca in articole distribuite uniform, fara sa sune fortat sau sa deranjeze curgerea naturala a textului.

3. Formatarea corespunzatoare. Una dintre cele mai des intalnite preconceptii este aceea ca un text interesant si bine scris este indeajuns pentru a capta atentia utilizatorilor. Studiile contrazic ferm aceasta afirmatie. In realitate, vizitatorii scaneza pagina, oprindu-se doar pe acele puncte de interes sau fraze care atrag atentia. Din acest motiv, un scriitor cu experienta in content writing va produce un text in care informatia importanta este atent subliniata in maniera vizuala prin folosirea de subtitluri, liste si o structura cat mai aerisita si atractiva.

4. Garantia unui text impecabil cu continut unic, care este usor de citit si inteles pentru publicul tinta. Nu in ultimul rand, in pretul unui content writer profesionist intra garantia calitatii. Acesta va oferi servicii pe baza unei experiente extensive, de mii de articole scrise, experienta care ii ofera toate cunostintele necesare pentru a crea un text ce nu doar atrage cititorii si transmite in mod cat mai viu informatia, dar este usor analizat si clasificat de motoarele de cautare pentru rezultate optime in SERP.

Categorie: 

Articole asemanatoare

Prelaunch Malaysia - afacerea anului 2011

O companie de foarte mare succes cu sediul in St Louis, Statele Unite ale Americii a dezvoltat una dintre aplicaţiile cele mai interesante lansate vreodată pe internet. Combinând aceasta cu una dintre reţele de marketing cu cele mai puternice plan...

Alternative la Google Adsense

Mulţi oameni au început să folosească programul Google AdSense, dar unii il consideră uneori prea nesigur sau pur şi simplu nu indeplineşte propriile lor cerinţe pentru un program de publicitate.

Dar, din fericire pentru astfel de oameni, e...

Un KPI australian: Valuri de canguri pe pista de intrecere

Cum Australia a sarbatorit Ziua Nationala saptamana trecuta, mai multe cluburi de cai de curse din jurul tarii au imbratisat aceasta ocazie festiva organizand intalniri cu caracter competitiv. Cu toate acestea, in cadrul circuitului de intrecere d...

Ce poti face cand nu ai un loc de munca sau suficienti bani!?

Datorita conditiilor economice actuale si masurilor de austeritate luate de guvern, multi dintre romani constata ca veniturile familiei nu mai sunt suficiente pentru a acoperi cheltuielile zilnice!

Ce poti face in aceasta situatie?

C...

Optimizare si Indexare in motoare de cautare si directoare web!

Pt mai multe detalii va rog sunati la 0724128912 sau email la office@anunturibuzz.eu

Vrei mai multi vizitatori pe site-ul tau ?

Este bine de stiut ca in general, traficul site-urilor web este generat de catre motoarele de cautare ca...

Fuga de realitate

Cine fuge de realitate, fuge, de fapt, de sine însuşi. Sau de sine însăşi. De responsabilităţile pe care trebuie să şi le asume. Aplicată la spaţiul nostru geografic şi la realităţile politice, economice şi sociale româneşti aserţiunea nu mai este...

Castiga bani cu neobux.com

Neobux.com te scoate din criza Poti castiga bani cu neobux.com lucrand doar 2 ore/zi, tot ce iti trebuie este un mouse un calculator care sa fie conectat la reteaua internet. Poti castigi bani doar prin vizualizarea de reclame. iar pentru a...

Va oferim o gama variata de produse la cele mai bune preturi din Romania oferite de magazinul online emag.ro unde livrarea produsului este gratis. Cumpararea se face direct pe site si plata o faci la primirea coletului. Simplu si rapid nu ? Produsele sunt mai ieftine decat la magazin.