Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Coana Mița biciclista, always in style

Mâine după-amiază, cele mai bine îmbrăcate Mițe bicicliste vor pedala de la Piața Revoluției până la Grădina Verona, acolo unde le așteaptă multe surprize, limonadă și premii, oferite cu prilejul maratonului Skirt Bike.

Evenimentul aflat la cea de-a doua ediție este o promenadă ciclistă destinată femeilor, ca expresie a frumuseţii pe două roţi, a feminităţii şi eleganţei. Chiar dacă este un eveniment sportiv, fetele sunt încurajate să-și ia cele mai frumoase și colorate rochițe, cele mai înalte platforme și să-și asorteze cele mai funky cercei, inele, lănțișoare sau mai știu eu ce zorzoane.

Odată ce-și vor pune ochelarii pe ochi și-și vor fixa mâinile ferm pe ghidoane, fetele vor pleca înspre Grădina Verona pe următorul traseu: Piaţa Revoluţiei – Piaţa Romană – Piaţa Victoriei, unde fetele ieșite la promenadă vor urca pe piste la îndrumarea echipajului de Poliţie, și vor continua până la Piaţa Charles de Gaulle, unde vor vira spre Arcul de Triumf şi se vor întoarce spre Muzeul Țăranului Român pe cunoscutul bulevard Kiselleff. Voluntarii acestei ediții vor îndruma ”velobellele” spre punctul final al maratonului pe două roți – Grădina de pe strada Arthur Verona.

Dacă vreți să participați, să știți că nu e prea târziu. Startul se ”fluieră” la ora 15.30, în Piața Revoluției. Iar biciclete se găsesc. Dacă nu dețineți una și nu apucați să împrumutați de undeva, Ciclissimo pune la dispoziție 10 modele pliabile Brompton și Dahon, în timp ce Asociația Green Revolution mai ”sare” cu încă 20 ”fiare” pe două roți.

Și dacă vestea că mâine e vreme bună nu vă îmbie să vă luați bicicleta și să vă alăturați găștii de velobelle, atunci sigur premiile oferite de sponsorii evenimentului vă vor convinge. Eu v-aș sfătui să zâmbiți mâine cu toți dinții, cum s-ar spune, pentru că clinica medicală Qmed va premia cel mai frumos zâmbet cu o albire de dinți cu plasmă, iar Ideal va oferi o ținută Pearl Izumi pentru cea mai chic MTB-istă. Premiile și surprizele nu se opresc însă aici pentru că Sprider va alege SpriderGirl 2011. În timp ce vor savura o limonadă la punctul de finish al promenadei, concurentele vor putea admira pozele făcute de fotografii profesioniști, care le vor ”blitzui” pe fete pe tot parcursul drumului. Publicul va fi, însă, cel care va decide care sunt cele mai chic velobelle prin intermediul unui poll online. Tot la Grădina Verona, se va organiza o tombolă cu accesorii de biciclete şi vouchere de shopping la SpriderStores şi Boarder’s shop.

La prima ediție, au participat 31 de femei, promotoare a stilului și eleganței două roți. Printre premiile de anul trecut s-au numărut cosmetice Avon, vouchere în magazinele Sprider și sedință de consultanță de imagine oferite de Carmen Okabe.

Mâine, pentru o oră, Bucureștiul se va asemăna capitalei daneze Copenhaga, acolo unde pistele de biciclete sunt un catwalk urban continuu. Spor la pedalat și să vă văd premiate !

Termen: Celebritati

Sursa articol:

A fost lansata o noua piesa semnata de Aforic, Aforic a lansat pe canalul oficial de youtube piesa Facem Records, in colaborare cu Chimie, Sonia si Dj Paul, piesa Ice Cream, produsa de Raz One

Afronic cu noua piesa Ice...

Va oferim o gama variata de produse la cele mai bune preturi din Romania oferite de magazinul online emag.ro unde livrarea produsului este gratis. Cumpararea se face direct pe site si plata o faci la primirea coletului. Simplu si rapid nu ? Produsele sunt mai ieftine decat la magazin.