Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Cea mai populara solutie software pentru KPI Dashboard si Balanced Scorecard in Romania

In primele trei luni de la lansarea in Romania, solutiile software pentru monitorizarea indicatorilor de performanta si folosirea Balanced Scorecard au inceput sa fie utilizate de trei organizatii care activeaza atat in domeniul productiei, cat si al serviciilor. Primirea entuziasta a acestor solutii de catre echipele de IT si cele operationale in aceste companii confirma interesul pietei din Romania pentru solutii simple, usor de configurat si administrat de echipele operationale, cu un minim de efort de implementare si mentinere din partea departamentelor tehnice.

Scoreboard si QuickScore sunt considerate solutii software ideale pentru managementul performantei organizationale in Romania datorita versatilitatii, usurintei in configurare si a valorii oferite pentru o investitie care incepe de la doar $99/luna.

Solutiile permit consolidarea rapida a datelor de performanta si controlul in timp real a afacerii prin monitorizarea, analiza si raportarea facila pe trei niveluri: obiective, indicatori de performanta si initiative de imbunatatire a performantei organizationale si departamentale. Companiile client au selectat aceste solutii in comparatie cu alte optiuni disponibile pe piata datorita:

-Usurintei in configurare si invatare a functionalitatilor;
-Integrarii rapide a datelor folosind interfata intuitiva;
-Disponibilitatii de accesare online (in cloud) sau in reteaua organizatiei prin instalarea pe serverele proprii;
-Structurii de preturi atractive, cu doua niveluri de licente platite (administrator $99/luna si editor de date $30/luna), pentru restul membrilor organizatiei accesul fiind gratuit;
-Robustetei si securitatii, garantate de platforma partenerului international cu o experienta de 10 ani in domeniu;
-Confirmarii valorii pe piata, solutiile fiind utilizate la nivel global de organizatii precum Armata Statelor Unite, Banca Mondiala, Bank of America, Google, IBM, ONU, Starbucks, UNICEF si Walmart.

In urma implementarii software-ului, beneficiile se remarca si in ceea ce priveste modul de lucru imbunatatit prin exportul si raportarea datelor prin intermediul instrumentelor Microsoft Office, integrarea facila cu baze de date precum Excel, Oracle, SQL Server sau MySQL, adaptabilitatea la orice nivel de maturitate a managementului performantei, automatizarea procesului de dezvoltare a BSC si a foilor de calcul cu KPIs.

Un alt aspect deosebit de important este randamentul investitional optim prin pretul competitiv si valoarea adaugata de intelegere a nivelului de performanta, facilitarea stabilirii initiativelor de imbunatatire si comunicarea acestora intre membrii organizatiei.

Adrian Brudan, Editor IndicatoridePerformanta.ro si Manager Solutii Performanta Organizationala, Acumen Integrat, afirma ca „Faptul ca de la lansarea software-ului trei companii romanesti il folosesc deja este un rezultat remarcabil care confirma potrivirea cu nevoile organizatiilor din Romania. Interesul de care se bucura acestasta solutie ne face sa credem ca isi merita titlul de cea mai populara solutie software pentru KPI Dashboard si Balanced Scorecard in Romania”.

O versiune demonstrativa a solutiilor software este disponibila pentru publicul larg pe pagina: https://acumenintegrat.spiderstrategies.com si poate fi accesata cu numele de utilizator: demo si parola: vizualizare

Videoclipuri de pregatire si alte resurse sunt disponibile la adresele www.scorecards.ro sau www.dashboards.ro, ambele redirectionate catre: www.indicatorideperformanta.ro/software-managementul-performantei.

Despre Scoreboard si Quickscore
Scoreboard si QuickScore sunt dezvoltate si mentinute de catre compania Spider Strategies, reprezentata in Romania de catre compania Acumen Integrat.

Despre Acumen Integrat
Acumen Integrat este o companie romaneasca de cercetare si consultanta specializata in oferirea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual. Serviciile oferite cuprind implementarea de sisteme de management al performantei, audit de performanta, optimizarea folosirii indicatorilor de performanta, instruire profesionala si management de proiect.

Despre IndicatoridePerformanta.ro
IndicatoridePerformanta.ro este primul portal din Romania dedicat imbunatatirii performantei organizationale, care reuneste azi cea mai mare comunitate de profesionisti din Romania specializata in masurarea si managementul performantei. Sectiunea principala a IndicatoridePerformanta.ro este reprezentata de o baza de date cu peste 1850 de exemple de Indicatori Cheie de Performanta (KPIs), grupate in 24 de industrii si 14 arii functionale.

Contact
Gabriela Grosu, Coordonator Marketing si Comunicare, Acumen Integrat
Tel.: +40 264 414 360, Email: Gabriela.Grosu@acumen.ro
Web: www.indicatorideperformanta.ro, www.acumenintegrat.ro

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.

Va oferim o gama variata de produse la cele mai bune preturi din Romania oferite de magazinul online emag.ro unde livrarea produsului este gratis. Cumpararea se face direct pe site si plata o faci la primirea coletului. Simplu si rapid nu ? Produsele sunt mai ieftine decat la magazin.