Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Ce trebuie sa faci pentru un job european pe un salariu de 1.000 de euro

Febra proiectelor europene finantate din fondurile pentru resurse umane a umplut site-urile de recrutare cu anunturi de angajare pentru pozitii precum manager de proiect, expert implementare, responsabil financiar sau asistent de proiect in cadrul proiectelor finantate prin programul de dezvoltare a resurselor umane POS DRU, care deruleaza in prezent peste 2.000 de proiecte in care sunt implicati 20.000 de oameni.

Termen: Fonduri

Sursa articol:

International Business Promotion, companie romaneasca specializata in sisteme informationale multimedia si servicii de promovare selectiva, a initiat anul trecut un program de seminarii "IMM FOCUS REGIONAL - Solutii pentru profit".

"Izvoarele de aur" este numele unui proiect de promovare turistica a statiunii Baile Olanesti care se va derula in perioada urmatoarea, a declarat primarul localitatii Gheorghe Ciuca.

Cursul se refera cu precadere la POS DRU, POS MEDIU, POR si PO DCA.

Cursul "Managementul si implementarea contractelor cu finantare europeana. Audit. Achizitii. Control" va fi sustinut de:
Victoria HODINA - consilier Autoritatea de Management din cadrul Ministerului Finantelor Publice (expertiza de peste 6 a...

Strategia Europa 2020 si economia europeana se bazeaza in mare masura pe valorificarea potentialului de care dispun intreprinderile mici si mijlocii (IMM).