Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Ce presupune sa fii abordat de o firma care colecteaza creante. Afla cum iesi din incurcatura!

Se întâmplă frecvent că persoanele cu datorii să primească înştiinţări prin care sunt informați despre datoriile restante, la bănci sau diferite alte companii, şi care vor fi gestionate de firme care se ocupă de colectarea creanţelor. De foarte multe ori, o astfel de informaţie panichează şi induce stres, nefiind percepută nici pe departe ca atare.

În fond, ce înseamnă această schimbare şi ce aduce nou? În mod cert, creditele sau facturile restante trebuie oricum să fie plătite, iar faptul că datoriile vor fi plătite către o astfel de firmă, nu schimbă sub nicio formă situaţia în rău.

În cazul KRUK România, de exemplu, serviciul de colectare a debitelor este legiferată şi corect aplicată. Mai mult de atât, reprezentanţii fac orice este legal şi posibil ca persoanele care le sunt clienţi să nu ajungă la executare silită, o procedură care se desfăşoară în instanţă.

Prin urmare, clienţii acestei companii nu vor fi puşi în situaţia de a ajunge la negociere cu executorul judecătoresc, în instanţă, dacă aleg să comunice deschis cu reprezentanţii KRUK şi îşi plătesc raţele la timp și cu regularitate. Şi, atunci, este sau nu KRUK un motiv de panică? Se poate considera clientul KRUK într-o şi mai mare încurcătură decât înainte de a primi înştiinţarea? Răspunsul la întrebare este în mod cert negativ. Dimpotrivă chiar! Iată de ce!

Avantaje pe care le oferă KRUK România clienţilor săi

În primul rând, reprezentanţii companiei care intră în legătură cu clienţii nu sunt persoane rău intenționate capabile de orice act nefiresc pentru a recupera sumele de bani de la datornici. Dimpotrivă! Sunt persoane empatice, care au ca scop identificarea celor mai bune soluţii pentru clienţii cu care interacţionează.

În al doilea rând, comunicarea este un act esenţial în colaborarea cu firma KRUK. Clienţii companiei nu trebuie să se teamă să-şi expună problemele. Fiind sinceri şi deschişi, îi vor ajuta pe cei care se ocupă de recuperarea datoriilor să le înţeleagă foarte bine situaţia, iar acesta este un aspect care va ajuta ambele părţi.

În al treilea rând, KRUK nu stabileşte ratele clienţilor săi. Nu acesta este scopul companiei. Eşalonarea datoriilor este un proces cu care KRUK şi-a obişnuit deja clienţii. În plus, prin semnarea unui Angajament de plată, orice client îşi poate stabili singur valoarea ratelor lunare. Prin urmare, fiind persoană care ştie cel mai bine ce venituri primeşte lunar, si pe care poate conta, va putea să decidă singură cât din această valoare va merge spre plata datoriei.

Foarte important, KRUK România le asigură clienţilor săi posibilitatea de a-şi plăti datoriile online, pe o platformă intuitivă şi sigură. Mai mult, îi recompensează pe cei care îşi plătesc ratele la timp - Dorinţe Împlinite este un astfel de Program.

Categorie: 

Articole asemanatoare

Interviu cu Billie Joe

In editia din aceasta saptamana a revistei Kerrang! fanii rock-ului vor putea citi in exclusivitate un interviu cu solistul trupei Green Day, unul dintre cele mai mari si importante staruri rock.

Iata o parte din interviu:

CARE ESTE...

OST MOUNTAIN FEST - Busteni

Prima editie a Festivalului International de Muzica Rock – OST MOUNTAIN FEST va avea loc in perioada 6-8 august 2010 la Poiana Mare din Busteni.

La festival vor fi prezente in jur de 15 formatii din Germania, Spania, Croatia, Portugalia, B...

Sanatate si nutritie, alimente care te intineresc

Sanatate si nutritie, alimente care te intineresc, alimente care te mentine tanar si in forma, alimente ce au un rol de a preveni imbatranirea cat si mentinerea tonusului sanatatii.

IAURTUL
Bogat in vitamina B, saruri de calci...

Retete sau diete de slabit

Retete sau diete de slabit, Vreti sa slabiti? si ideea unui timp indelungat de lipsuri te descurajaza. Eu am gasit reteta care m-a ajutat si vreau sa spun si aici. Asa incepe orice poveste frumoasa de genul asta. Ei bine, din pacate nu-i mereu asa...

Hayley Williams, topless pe Twiter

Contul de Twitter a lui Hayley Williams a fost spart iar faptasul a uploadat o poza topless cu solista grupului Paramore.
Desi avocatii acesteia au petrecut intreaga noapte incercand sa stearga poza si sa afle cine este faptasul, tot ce au p...

Viata e un rol - interpretat de Jean Constantin

Ultima melodie interpretata de marele actor Jean Constantin este melodia "Teatrul este Gol, viata e un rol Fir ar mama ei de viata" in emisiunea Happy Hour de la Pro TV. o melodie ce a pus un pic pe ganduri toti invitatii la emisiune, Sebas...

Romania – locul 3 la Eurovision

Felicitari Romaniei, sau mai degraba Paulei Seling si lui Vio, care au reusit sa se claseze pe ultimul loc de pe podium cu melodia Play with fire.
Castigatoare a fost Germania, cu melodia Satellite, cantata de Lena.Aceasta a castigat cu un p...