Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Ce acte necesare pentru auditor energetic trebuie sa aveti

Din anul 2013 obtinrea certificatului de performanta energetica a devenit obligatorie, fara aceast act fiind imposibila vanzarea sau inchirierea unui spatiu, fie el comercial sau de locuit. Astefel ca in cele ce urmeaza vom descrie pe scurt ce trebuie facut si ce acte sunt necesare pentru emiterea unui certificat energetic

Acte necesare pentru auditorul energetic

Actul cel mai important pe care trebuie sa il aveti este schita apartamentului. In aceasta, trebuie sa fie evidentiate usile si ferestrele cu toate cotele aferente.

Sigur, acest act este important mai mult pentru auditorii energetici. Pentru ca de fapt, cel mai important act este cel de vanzare cumparare, fara de care nimic nu se poate intampla, in tot ceea ce este legat de imobilul in speta. Pe langa cele doua acte necesare pentru auditor energetic, trebuie sa nu uitati releveul, asa cum i se mai spune cadastrului.

Pentru o colaborare cat mai transparenta, pentru a sti la ce sa va asteptati, trebuie sa va spunem cateva lucruri despre ce este un audit energetic si ce operatiuni presupune acesta.

Auditul este de fapt o vizionare a apartamentului sau casei pentru care se doreste actul final.

Auditorul trebuie sa colecteze mai multe informatii, care vor fi trecute la sfarsit conform unui algoritm in certificatul energetic, actul de care aveti nevoie. Informatii importante se obtin despre tipul sau tipurile de materiale folosite de constructor in structura constructiei apartamentului sau casei, de asemenea se aduna si date tehnice despre instalatiile de incalzire si climatizare.

Sunt la fel de importante si consumurile lunare din ultimul an calendaristic si aici este vorba despre consumul de energie electrica, gaz, ori apa rece si calda.

Ei bine, nu in ultimul rand se fac constatari cu privire la pozitionarea si gradul de expunere la temperaturile exterioare. Toate aceste date sunt adunate, iar impreuna cu acele acte necesare pentru auditor energetic amintite la inceput, se ajunge la redactarea certificatului energetic.

Succesul unui asemenea proces care nu este atat de complicat pe cat pare la inceput, tine, evident, si de alegerea pe care o faci.Daca doresti un certificat energetic ieftin si rapid, va recomandam specialistii de la www.certificatenergetic24.ro

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.

Va oferim o gama variata de produse la cele mai bune preturi din Romania oferite de magazinul online emag.ro unde livrarea produsului este gratis. Cumpararea se face direct pe site si plata o faci la primirea coletului. Simplu si rapid nu ? Produsele sunt mai ieftine decat la magazin.