Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Fonduri

Fonduri nerambursabile pentru proiecte de cercetare in domeniul sanatatii

Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica anunta lansarea unei competitii de proiecte de cercetare in domeniul Sanatate in cadrul Programului ERA-NET HIVERA ("Harmonizing, Integrating and Vitalizing European Research on Aids/HIV"), sustinut de catre Comisia Europeana, in care ANCS este partener.
Fonduri nerambursabile pentru proiecte de cercetare in domeniul sanatatii |
Duminică, Iulie 3, 2011 - 08:28

Precizari MDRT privind licitatiile pe bani europeni

Ca urmare a aparitiei articolului "Cum a raportat in martie o institutie de control ca 96% dintre neregulile la licitatiile pe bani europeni au fost remediate. Trei luni mai tarziu Comisia Europeana a suspendat platile", Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului face urmatoarele precizari:
Precizari MDRT privind licitatiile pe bani europeni |
Duminică, Iulie 3, 2011 - 08:28

Se cauta potentiali parteneri in vederea participarii la initiativa "Ageing Well in Rural Areas"

Welsh Local Government Association (WLGA) din Marea Britanie cauta potentiali parteneri in vederea participarii la initiativa "Ageing Well in Rural Areas".
Se cauta potentiali parteneri in vederea participarii la initiativa "Ageing Well in Rural Areas" |
Duminică, Iulie 3, 2011 - 08:28

Multumim pentru sustinerea celei de-a treia editii VentureConnect

Luni, 20 Iunie, a avut loc cea de-a treia editie VentureConnect. Cu 38 de proiecte depuse, 14 dintre acestea au fost alese pentru a intra in sesiunea de pitching, 3 dintre acestea fiind internationale: Lime&Tonic (Republica Ceha), Stockpodium (Bulgaria) si Evosoft Media (Belgia).
Multumim pentru sustinerea celei de-a treia editii VentureConnect |
Duminică, Iulie 3, 2011 - 08:28

IMM FOCUS REGIONAL - Solutii pentru profit, un eveniment adresat oamenilor de afaceri din Iasi si din judetele limitrofe

International Business Promotion invitata managerii din Iasi, Suceava, Bacau, Neamt, Botosani, Vaslui la seminarul IMM FOCUS REGIONAL- Solutii pentru profit, care va avea loc la Iasi, in data de 30 iunie, la Hotel Ramada - sala Roma, incepand cu ora 9.
IMM FOCUS REGIONAL - Solutii pentru profit, un eveniment adresat oamenilor de afaceri din Iasi si din judetele limitrofe |
Duminică, Iulie 3, 2011 - 08:28

Antibiotice SA face o investitie de 13 milioane euro dupa ce a prins o finantare nerambursabila de 4,5 milioane euro

Antibiotice SA a inceput de doua saptamani procedura de achizitie a unor instalatii si echipamente tehnologice pentru "creare capacitate de productie antibiotice nonpenicilinice, pulberi sterile, injectabile, divizate in flacoane".
Antibiotice SA face o investitie de 13 milioane euro dupa ce a prins o finantare nerambursabila de 4,5 milioane euro |
Duminică, Iulie 3, 2011 - 08:28

Se suspenda evaluarea dosarelor depuse in cadrul Apelului de proiecte nr. 3 aferent Schemei de finantare "Investitii Mici"

OI IMM a publicat anuntul cu privire la suspendarea evaluarii dosarelor depuse in cadrul Apelului de proiecte nr. 3 aferent Schemei de finantare "Sprijin financiar nerambursabil de pana la 1.075.000 lei acordat pentru investitii pentru intreprinderile mici si mijlocii".
Se suspenda evaluarea dosarelor depuse in cadrul Apelului de proiecte nr. 3 aferent Schemei de finantare "Investitii Mici" |
Duminică, Iulie 3, 2011 - 08:28

Lista primelor contracte de finantare "Investitii Mici" (apelul de proiecte nr.3)

OI IMM a publicat lista primelor contracte de finantare din cadrul Apelului de proiecte nr. 3 al schemei "Sprijin financiar nerambursabil de pana la 1.075.000 lei acordat pentru investitii pentru intreprinderile mici si mijlocii" ce urmeaza a fi semnate incepand cu data de 1 iulie 2011 in ordinea planificarilor ce vor fi comunicate in scris de catre OI IMM.
Lista primelor contracte de finantare "Investitii Mici" (apelul de proiecte nr.3) |
Duminică, Iulie 3, 2011 - 08:28

Mici fermieri plimbati de la Ana la Caiafa

Micii fermieri din judet nu se inghesuie sa obtina bani pentru dezvoltarea fermelor de subzistenta. Doar aproximativ 150 de dosare au fost intocmite de fermieri in cadrul masurii 1.4.1. privind sprijinirea fermelor agricole de semi-subzistenta.
Mici fermieri plimbati de la Ana la Caiafa |
Duminică, Iulie 3, 2011 - 08:28

Cum a cheltuit Norvegia 100 de milioane euro in tara noastra

Norvegia se numara printre tarile care au contribuit cu cele mai mari sume la finantarea organizatiilor neguvernamentale din Romania.
Cum a cheltuit Norvegia 100 de milioane euro in tara noastra |
Duminică, Iulie 3, 2011 - 08:28