Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Beneficii pe care le ai la incheierea unei asigurari de sanatate cu Gothaer

Din moment ce suntem anagajati, atunci ni s-ar parea normal ca tot ce tine de serviciile medicale sa ne fie decontat de stat. In practica, insa, atunci cand ajungem in cabinetul medical, suntem nevoiti sa platim fiecare consultatie, cat de mica. Daca v-ati saturat de statul la cozi si de neplacerile pe care le intampinati mereu in institutiile medicale de stat, atunci e timpul sa incheiati o asigurare medicala privata cu Gothaer.

Servicii medicale extinse si acoperite de asigurarea medicala privata

Odata ce ai incheiat o asigurare medicala privata cu Gothaer, vei uita de nenumaratele griji atunci cand ajungeai la medic si nu stiai care sunt costurile pe care le implica fiecare consult. Atunci cand ai o asigurare medicala la Gothaer, tot ce inseamna servicii medicale in caz de spitalizare din cauza unui accident sau o oricarei alte cauze vor fi acoperite prin plata unor indemnizatii zilnice, a caror valoare urmeaza chiat tu sa le alegi. Din acest considerent, este bine ca atunci cand semnati o asigurare de sanatate la o firma privata, sa alegeti suma care urmeaza sa va fie decontata in functie de riscurile la care sunteti supusi, atat voi, cat si familia dumneavoastra. Si pentru a va oferi transparenta in cazul datelor despre asigurarile medicale de la Gothaer, ei bine, trebuie sa stiti a singurul lucru pe care acestea nu le acopera sunt afectiunile cornice pe care le aveati dinaintea incheierii asigurarii.

Plata rapida a cheltuielilor medicale, protectie completa si servicii medicale in strainatate

Pentru a va convinge de necesitatea si avantajele pe care vi le poate aduce o asigurare de sanatate de la Gothaer, ei bine, trebuie sa stiti ca asigurarea Hospital Cash de la Gothaer poate fi personalizata in functie de nevoile si serviciile medicale care vreti sa va fie acoperite. Astfel, aveti la dispozitie plata a 7 indemnizatii zilnice diferite, cu sume incepand de la 50 la 200 de euro. Fata de alte asigurari private de pe piata, cea de la Gothaer mai ofera acoperire si in caz de deces, atunci cand acesta survine in urma unui accident. Asigurarea vine sub forma unei indemnizatii de 10 000 de euro.

In cazul oricarei probleme medicale pe care o intampinati, platile sunt efectuate in cel mai scurt timp posibil, imediat dupa ce prezentati actele doveditoare unor servicii medicale aplicate. Mai mult decat atat, odata ce veti incheia o asigurare medicala de calatorie la un pret avantajos de la Gothaer, va vor fi decontate serviciile medicale atat din tara, cat si din strainatate, iar voi veti scapa de grija sumelor mari platite in cazul unor probleme de sanatate mai mult sau mai putin grave.

Cui se adreseaza asigurarile medicale private de la Gothaer?

Fiindca isi doreste ca din ce in ce mai multa lume sa beneficieze de serviciile sale, firma de asigurari Gothaer pune la dispozitia tuturor personelor care nu au indeplinit inca varsta de 70 de ani , precum si dependentilor acestora orice model de asigurare medicală simplă sau asigurare medicală de călătorie.
Aveti grija de dumneavoastra si de sanatatea dumneavoastra si incheiati o asigurare medicala privata, doar cu Gothaer!

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.