Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Avanpremiere la tendințele sezonului toamnă-iarnă 2011/2012

Vineri seara, Muzeul Național de Artă Contemporană (MNAC) a găzduit o expoziție mai puțin… obișnuită, Avanpremiere, un festival de modă care a ajuns la cea de-a opta ediție. De la lebede la nomazi, din Paradis până în anii ‘50 – ‘60, opt designeri români au arătat celor prezenți la eveniment care sunt tendințele sezonului toamnă-iarnă 2011/2012. Cum cred Iris Șerban, Rhea Costa și Vika Gorenco că se vor îmbrăca femeile în sezonul rece din acest an? Care vor fi culorile și modele în trend? Haideți să aflăm!

Iris Șerban – Swan (foto: Ilinca Petre)

Iris Șerban a ales o denumire simplă, dar de impact pentru noua sa colecție. Creațiile ”Swan” by Iris Șerban spun un lucru fățiș: nude is the new black, iar gold-ul se asortează perfect cu fumuriul. Decolteurile adânci n-au ieșit din modă, ci mai degrabă s-au reinventat. Materiale fine și transparente sunt acoperite fermoare, pandantive sau trandafiri întunecați, parcă făcuți din pene.

Vika Gorenco – Esențe de Paradis (foto: Ilinca Petre)

Vika Gorenco propune pentru această toamnă rochițe înnodate, croșetate, împletite, dar nu renunță să îmbrace femeia anului 2011 fie pentru club, fie pentru birou. Outfit-urile colecției ”Esențe de Paradis” readuc în atenție mănușile croșetate fără degete sau franjurii și penele. Gorenco a mai prezentat pe pasarela de la MNAC și câteva sugestii de trench-uri pentru sezonul rece.

Rhea Costa – 50.60 (foto: Ilinca Petre)

Colectia 50.60 a Rhei Costa este un exercițiu stilistic care are la bază o tehnică riguroasă, cu linii ferme și
nuanțe romantice. Pentru toamnă-iarnă, au fost combinate stofa cu mătasea și culorile neutre
cu nuanțe puternice de grena, mov, roșu, urmărind un trend aristocratic, foarte ”in” sezonul viitor.

Printre cei opt designeri prezenți la eveniment, s-au numărat și Andreea Tincu & Sense, surorile Anca & Silvia Negulescu, Bianca Popp, dar și două debutante în lumea modei, alese cu grijă de directorul festivalului, Alin Gălățescu: Sandra Chira și Rue des Trucs.

Evenimentul de vineri seara a adunat vedete una și una. Raluca Lăzăruț, prezentatoarea ”Super Bingo Metropolis”, chiar a ales să poarte în emisiunea sa una dintre creațiile prezentate la Avanpremiere. Fostele ”fete de la bloc”, Dana Rogoz și Laura Cosoi, au atras atenția prin ținutele lor ”in-style”. Negreșit, Malvina Cervenschi, imaginea Rhea Costa, și-a făcut apariția la acest festin al designerilor și al life-style-ului.

AVANPREMIERE – Fashion and Life-style Fest reprezintă cel mai important eveniment multi-brand al începutului de an și o demonstrație că moda românească are designeri de valoare, o voce personală și un viitor cert.


sursa: perfecte.ro

Termen: Celebritati

Sursa articol:

A fost lansata o noua piesa semnata de Aforic, Aforic a lansat pe canalul oficial de youtube piesa Facem Records, in colaborare cu Chimie, Sonia si Dj Paul, piesa Ice Cream, produsa de Raz One

Afronic cu noua piesa Ice...