Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Andrej Pejic, simbolul modei androgine

E băiat sau fată? Asta ar fi întrebarea pe care mulți dintre concetățenii noștri ar pune-o dacă l-ar vedea pe Andrej Pejic defilând pe plaiurile mioritice. Din fericire, dincolo de granițele țărișoarei noastre narrow-minded există oameni care înțeleg ce înseamnă identitatea de gen. Neobișnuit sau nu, modelul în vârstă de doar 19 ani a defilat deja pe catwalk purtând creații semnate Jean Paul Gaultier, John Galliano sau Marc Jacobs. Cu timpul, tânărul cu trăsături feminine a devenit simbolul modei androgine.

Născut în Tuzla, o localitate din Bosnia și Herțegovina, Andrej a părăsit Europa în urmă cu mai bine de 10 ani, când țara sa natală se afla în război. Familia sa s-a stabilit în orașul australian Melbourne. Aici, a fost recrutat de către o agenție de fotomodele înainte de a împlini vârsta de 17 ani. La acea vreme, Andrej lucra pentru un fast food din localitate. În ultimii trei ani, a lucrat cu fotografi celebri precum Steven Meisel, Mert Alas și Marcus Piggott și a apărut în diverse ediții internaționale ale cunoscutei reviste Vogue. În scurt timp, Pejic a devenit fața unui nou tip de frumusețe masculină, care naște în mod inevitabil controverse și atrage intense scrutări.

sursa: models.com

La săptămâna modei din Paris de astă iarnă, modelul de origine sârbă a defilat atât pentru colecția masculină, cât și cea feminină, semnate de Jean-Paul Gaultier. Pejic a pozat și pentru catalogul colecției primăvară-vară ”Marc by Marc Jacobs”, alături de modelul leton Ginta Lapina, care-i seamănă mult la înfățișare.
Notorietatea modelului androgin pare să crească după ce acesta a fost cotat numărul 11 în Top 50 Male Models, clasament întocmit de models.com, și s-a clasat pe locul 98 în topul ”100 Sexiest Women in the World 2011”, realizat de revista FHM.

În această toamnă, fenomenul Pejic va prinde și mai multă amploare pentru că tânărul va defila pentru celebre case de modă precum NAHM, Robert Geller, Custo Barcelona, Jeremy Scott, Jean Paul Gaultier, Comme des Garçons Homme sau Paul Smith.

Termen: Celebritati

Sursa articol:

A fost lansata o noua piesa semnata de Aforic, Aforic a lansat pe canalul oficial de youtube piesa Facem Records, in colaborare cu Chimie, Sonia si Dj Paul, piesa Ice Cream, produsa de Raz One

Afronic cu noua piesa Ice...