Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Afaceri profitabile criza

Cele mai bune tari pentru afaceri sunt Statele Unite si tarile din zona euro nu reusesc sa atinga cresterea economica sperata, in ciuda investitiilor masive, in primul caz, si a masurilor de austeritate in cel de-al doilea.

Astfel, tari considerate mai slabe din punct de vedere economic au reusit sa capteze atentia investitorilor, determinandu-i sa isi mute afacerile.

Iata care sunt cele mai potrivite tari pentru afaceri, potrivit Forbes:

Danemarca
Desi Danemarca nu este, nici pe departe, prima tara la care ne gandim cand spunem "afaceri", economistii o considera cea mai buna tara din acest punct de vedere, luand in considerare ca detine un sector al agriculturii foarte modern, o industrie foarte tehnologizata, cele mai mari companii farmaceutice, transporturi martime si un puternic sector al energiei sustenabile.

In plus, economia daneza este caracterizata de un sistem social foarte bine pus la punct, distribuirea echitabila a veniturilor si standarde de viata ridicate.

Datorita exporturilor masive de produse alimentare si energie, nici lichiditatile nu reprezinta o problema, asa cum se intampla in cazul multor tari din Europa.

Totusi, Danemarca nu a scapat neafectata de criza economica globala, produsul intern brut

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.

Va oferim o gama variata de produse la cele mai bune preturi din Romania oferite de magazinul online emag.ro unde livrarea produsului este gratis. Cumpararea se face direct pe site si plata o faci la primirea coletului. Simplu si rapid nu ? Produsele sunt mai ieftine decat la magazin.