Skip to Content

Horoscop Zilnic Actualizat

Berbec Gemeni Leu Balanta Sagetator Varsator Taur Rac Fecioara Scorpion Capricorn Pesti

Advertorial pentru Ingeri pe technorati.ro

Campanie advertorial pentru ingeri, site-ul www.technorati.ro site cu un PR4 si 10900 pagini indexate in Google ofera pasibilitatea de adaugare advertorial cu doua link-uri incluse la doar 10 euro. Advertorial-ul va fi scris de persoana interesata, articol cu continut unic cu un minim de 100 cuvinte.

Intentia acestei campanii este de a ajuta persoane cu probleme, in special copii toti banii proveniti din aceste advertorial/e sa fie donati anumitor cazuri sociale speciale din Romania, persoanelor careau nevoie de un ajutor financiar, chiar daca acesta nu va fi foarte substantial. Cazul/cazurile sociale pentru care se va face donatia va fi luata din presa, cazuri dovedite cu acte, care vor fi comentate si dezbatute direct pe site.

Dovada donatiei se va face la vedere pentru fiecare caz social in parte prin scanarea si postarea pe site a extrasului de cont.

Conditii Adaugare articole/advertoriale:
Advertorial-ul sa fie cu continut unic, fara continut porno, ilegal, imoral sau ofensator.

Pentru perfectionarea acestei campanii, colaborari, propuneri, ideii etc, etc, sunt disponibil la adresa de email: technorati.ro(@)gmail.com

Aceasta campanie se va inchide pe 1 August
Daca totul va decurge fara probleme se va deschide o pagina pentru donatii cu titlul Advertorial pentru ingeri campanie pentru cazuri sociale care va fi activa pe termen nelimitat.

Asteptam Colaborari, eventual comentarii pro sau contra pentru aceasta initiativa.

Cine vrea sa promoveze aceasta initiativa pot prelua acest cod html.

Cod html:

Rezultat: Advertorial pentru Ingeri

Categorie: 

Articole asemanatoare

Turism si Hoteluri in Romania

Destinatii de vacanta si informatii de cazare in hoteluri vile sau pensiuni din Romania, posibilitatati cautare si rezervare hoteluri online, Forum turism cu destinatii sau cazare hoteliera de evitat.

Scrie Corect Romaneste

O campanie care incurajeaza scrisul corect in Romaneste pe internet campanie initiata de trei studenti de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Antena1 Economic

Antena1 Economic

Noutati din PCNews

Stiri si informatii din ultimile apartii in tehnologie IT, jocuri, telefonie, fun, si multe noutati din domeniul tehnologiei.

Comentarii

imaginea utilizatorului Anonymous

O initiativa buna

O initiativa buna, sunt multe persoane in Romania in general copii, care parintii chiar nu au posibilitati financiare sa le ofere o speranta de vindecare sau remediere a anumitor boli sau handicapuri. Sincer as face si eu o daonatie din toata inima, sa am si certitudinea ca acei bani ajung exact la cine trebuie.

Voi reveni

Va oferim o gama variata de produse la cele mai bune preturi din Romania oferite de magazinul online emag.ro unde livrarea produsului este gratis. Cumpararea se face direct pe site si plata o faci la primirea coletului. Simplu si rapid nu ? Produsele sunt mai ieftine decat la magazin.